Attraktioner

Ved et ophold på Landal Residence Berger Duinen, bor du i udkanten af naturreservatet Schoorl-klitterne. Her kan du tage på lange gåture, cykle og køre på mountainbike. Og glem ikke at besøge Centrumgebouw van Staatsbosbeheer for sjove aktiviteter! I humør til kultur? Besøg kunstnerlandsbyen Bergen eller gå en tur rundt i hyggelige Schoorl.

Aktiviteter i Schoorlse Duinen

Ved siden af parken ligger besøgscentret Staatsbosbeheer. Her arrangeres sjove aktiviteter for hele familien og det er startpunktet for dejlige vandre- og cykelruter. Ved siden af ligger skovlegepladsen og barfodsstien. Oplev sammen skovene og klitterne i Schoorlse Duinen.
 
Internet side

Bestig Hollands højeste klit

I centrum af Schoorl finder du den 51 meter høje klit. Når du først er kommet til tops, kan du gå direkte ind i skov- og klitområdet. Særligt børn synes, det er helt fantastisk! Hurtigt op ad klitten, for derefter grinende at rulle ned ad den igen. Dette bjerg af sand giver garanti for timevis af sjov og leg! Vil du hellere bare slappe af? Så nyd at sidde på en af de opvarmede fortovscaféer med udsigt til den høje klit, hvor børnene ruller ned fra. Ren nydelse!
Internet side

Magisk kunstnerlandsby Bergen

Lige ved ruinkirken i Bergen finder du kunstmarkedet og mange hyggelige, små butikker at snuse rundt i. Derefter kan du sætte dig og slappe af med en bid mad eller en drink på en af de gæstfrie restauranter. Og vidste du, at du i Bergerbos kan finde det smukkest beliggende filmhus i Holland?
Internet side

Havakvarie i Bergen aan Zee

Dyk ned i dette museum, og opdag mere end 300 forskellige fiskearter! Bliv ført gennem Amazonejunglen, langs piratfisk og reptiler. Du kan ae en rokke ved rokkerevet og komme helt tæt på hajer og giftige dragefisk. Tør du? Det er sjovt for alle aldre.
Internet side

Legeland Goudvis: indendørs og udendørs sjov

Lidt underholdning for børnene? Med 3 indendørs legelande og en enorm udendørs legeplads keder de sig ikke et sekund! Hop på Hollands største hoppepude, gyng sammen med hele familien på familiegyngen, eller tag en tur på gokart rundt på legepladsen. Indenfor leger børnene i boldbadet, kører på slæde eller tager en tur rundt med helikopter. 
Internet side

Den venlige landsby Groet

I landsbyen Groet bydes du hjertelig velkommen. Denne landsby emmer af historie! Der findes mange fredede bygninger her. På en jordforhøjning står en hvid kirke fra det 18. århundrede, og hvis du derfra kigger dig omkring ser du hav, skov, klit, dige og marker. I denne landsby finder du også Hollands mindste, forhenværende rådhus. Mærk historien og den hyggelige stemning i Groet.
Internet side

Flere tips

  • Broekerveiling museum / Broek op Langedijk (12 km)
  • Duinmanege Van Poelenburgh (rideskole) (1.2 km)
  • Hollands ostemuseum og ostemarked (11 km)
  • Marinemuseum / Den Helder (33 km)
  • Vandre- og cykelstier via Brede Duinen-ruten (5 km)
  • Zuiderzeemuseum / Enkhuizen (47 km)