Det nordhollandske klitområde

Lige uden for døren til Residence Westduin ligger det nordhollandske klitlandskab med sine mange vandre- og cykelruter. Ruterne fører dig langs sandhjælme og strandfyr til den brede sandstrand. Undervejs overraskes du af ræve og kaniner. Naturområdet Zwanenwater er en perle i området. Her står orkideerne i fuldt flor omkring klitsøen i juni måned.

Endagstur til Schagen

Jeres eventyr begynder i Sint Maartenszee med en skøn kop kaffe og frokost på en fortovscafé, efterfulgt at et besøg på det nærliggende Automuseum Schagen. Herefter kører eller cykler I til den gamle mølle Korenmolen de Hoop og museumsgården ved havet lidt nord for ferieparken. Slut af med en romantisk middag i en af strandpavillonerne, mens I nyder solnedgangen.

Farvestrålende blomstermarker

Nordholland er en herlig feriedestination året rundt. Tager du afsted i april eller maj, kan du opleve et eventyrligt, farvestrålende landskab! Området er fuldt af blomstermarker. Her blomstrer krokus, påskeliljer, hyacinter og tulipaner i al deres pragt om foråret. En hollandsk fest af farver, som uden tvivl er et besøg værd.

Når børnene skal more sig: De Goudvis og Land van Fluwel

Legelandene De Goudvis og Land van Fluwel, som er børnenes favoritter, ligger tæt på ferieparken. Tag på eventyr sammen, og oplev en dag fuld af sjove udendørs aktiviteter for hele familien. Lige fra vandcykler og hoppepuder i legelandet De Goudvis til en sjov legerute i Land van Fluwel, hvor I kan lære alt om tulipanløgets historie på en kreativ måde.

Cykle- og vandreruter

Cykl gennem klitterne til provinsens nordligste punkt til byen Den Helder. Her lægger færgen til øen Texel til og fra. Måske kan du endda være så heldig at se sæler. Området er også rigt på vandreruter. Følg skiltene, og tag på opdagelse i fyrreskovene. Hvis I følger strandskallestien, ender I altid ved havet!

Babyspa

Vil du slappe af med din baby? Så besøg Babyspa! Lad din baby svæve i en særlig Babyjacuzzi eller vælg en session, hvor du også lærer at massere din baby selv. Du kan finde flere oplysninger på http://www.happiest-baby.com.