Mad og drikke

Tilbered de lækreste måltider fra bunden i din luksuriøse feriebolig, eller tag ud at spise på en af de nærliggende restauranter. Strandrestauranterne har åbent året rundt. For eksempel strandpavillonen NewZuid i Sint Maartenszee.

Udsøgt middag

Sæt dig til bords i restauranten Stiel for at få en stemningsfuld gastronomisk aften. Her kan du nyde moderne franske gourmetretter. Også restauranten TOV byder på et moderne køkken og en dejlig atmosfære. Begge restauranter ligger i byen Schagen, tæt på ferieparken.

Vandre og cykle

Tag din egen cykel med, eller lej en cykel hos Zeester Fietsverhuur i Sint Maartenszee, og udforsk området. Foretrækker I at gå en tur? Træk de robuste vandrestøvler på, og tag på tur i klitområdet, eller led efter muslingeskaller på stranden.

Indgang, parkeringsgarage og elevator

Ferieboligkomplekset har parkeringsgarage og elevator til alle etager. Det er praktisk og komfortabelt ved ankomst og afgang! Garagen har en frihøjde på 2,10 m, så vær opmærksom, når du kører ind. Der er også masser af parkeringspladser lige ved døren.

Cykelparkering og ladestation til elcykler

Har du din egen cykel med? Så kan du parkere den på den aflåste cykelparkering foran hovedindgangen. Praktisk for elcyklister: Her kan du også nemt oplade din elcykel!