Vandre- og cykelture

Stå op, solen skinner! Efter en lækker morgenmad med varme rundstykker er I ladet op til en ny dag! Tag ud og oplev landskabet og omgivelserne og nyd den friske luft! Fra Landal Salztal Paradies er der hundredevis af kilometer med skøn natur, der blot venter på jer!

Vandreture i det nærtliggende område

Spadser gennem de imponerende UNESCO byer Goslar og Quedlinburg. Et vandresti område på cirka 8.000 kilometer gør, at I har talrige muligheder for vandreruter. Hvis I foretrækker en virkelig lang rute, så er Hexenstieg, også kaldet hekseruten, en af de mest berømte. Denne sti på næsten 100 kilometer har været åben siden 2003; den begynder i Osterode i vest og slutter i Thale i øst. Denne vandring fører jer langs Brocken, Harzen højeste bjerg.

Cykling i det nærliggende område

Der er også fantastiske muligheder for mountainbikerne. 1800 kilometer venter på jer. Oplev det eventyrlige Harzen, mens I udfordrer jer selv i bjergene. Cross country, marathon, freeride, downhill og blive beskidt! Vælg en af mountainbike ruterne og giv den gas, eller oplev et af de mange mountainbike events.

Derudover blev Bad Sachsa-regionen for nylig anerkendt som en særlig cykelvenlig region i Tyskland. Mountainbiking i Harzen.