Mad og drikke

Nyd en lækker buffet i Seawest familie restaurant, som er tilpasset efter hvilken sæson vi befinder os i. Derudover finder du også områdets bedste pizzaer, og de saftigste bøffer i Pizzeria & steakhouse. Fortrækker du en amerikansk middag ved Diner & Cafe? Der er noget for alle.
Mere om mad og drikke

Bademuligheder

Masser af vandplaskeri og sjov i det tropiske badeland. Plask rundt i bølgebassinnet eller prøv de 110 og 115 meter lange vandrutchebaner. For de yngste er der et soppebassin med små vandrutchebaner. Sjov for både unge og gamle!
Mere om bademuligheder

Sport og spil

Der er rigeligt af indendørs og udendørs aktiviteter i paken for både unge og gamle! Spil minigolf på den sjove golfbane, dyst i en omgang bowling sammen eller forbrænd nogle kalorier i fitnesscenteret. Udfordre familien til et spil basketball, bordtennis, hockey eller badminton i sportshallen.
Mere om sport og spil

Børn

Der vil hele tiden være noget for børnene at lave! De kan eksempelvis klatre i det indendørs legeland, hoppe rundt på hoppepuden og trampolinerne på legepladsen, eller spille fodbold på fodboldbanen. Der er også sørget for de yngste børn, som kan slå sig løs i det kreative værksted. Alt er muligt her!
Mere om børn

Skønhed og Wellness

Forkæl dig selv, og besøg Landal Seawests wellnessafdeling. Nyd de forskellige saunaer, slap af i dampbadet, luk øjnene stillerummet eller slap af mens du får en fantastisk massage. I wellnessafdelingen kan du tage for dig af frugt, the, kaffe og vand.
Mere om skønhed og wellness

Omgivelser

Landal Seawest ligger på Jyllands vestkyst, og er omringet af smuk og uberørt natur. Der er så meget der venter på at blive udforsket, for eksempel Blåbjerg Klitplantage, som ligger lige ved siden af parken. Her kan du finde Danmarks bedste mountainbike- og vandreruter. Derudover kan børnene lege indtil de ikke kan mere hos Bork Legeland.
Mere om omgivelserne

Vandre- og cykelture

Vågn op til lyden af fugle der pipper. Efter en god morgenmad er du klar til en ny dag. Er du interesseret i en frisk gåtur ved stranden? Eller en cykeltur gennem den danske uberørte natur? Her kan du gøre det hele!
Mere om vandre- og cykelture