Ferie fuld af oplevelser

Trænger I til ferie med både afslapning og fart over feltet? På og omkring vores parker er der masser at lave og opleve sammen. Gå på opdagelse i den flotte natur, vær aktiv, kulturel eller kreativ - hos Landal GreenParks får I et væld af oplevelser og aktiviteter til alle familiemedlemmer uanset alder.

Covid-19 forholdsregler

Faciliteter
 • Bademuligheder indendørs

  Vores indendørs bademuligheder må desværre ikke åbne endnu. Vi holder øje med regeringens retningslinjer og tilpasser dette, så snart vi må.

 • Faciliteter

  Alle vores udendørs sportsfaciliteter og legepladser er åbne - selvfølgelig under hensyntagen til regeringens retningslinjer. Det er desværre ikke tilladt at åbne for vores indendørs faciliteter endnu.

Aktiviteter
 • Oplev naturen på cykel

  Vil I opleve den skønne natur på cykel? Så kan I leje en cykel hos os. Vi sikrer at alle cykler bliver desinficeret mellem hver udlejning.

 • Aktiviteter

  Skattejagt, naturbingo, find Bollos kikkert, krea-pakker, bueskydning, vandreture og Bollos sjove opgaver er blot nogle af de ting I vil kunne opleve på vores parker. Udvalget vil variere fra park til park, men det vil allerede begynde fra d. 8. juni og inden skolernes ferie lover vi at der er fuld gang i aktiviteterne. Bollo vil også være at finde på parken, men husk at holde afstand til både Bollo og andre børn. Følg med i Landal app’en for den park I vil besøge. Her vil programmet blive opdateret løbende.

Mad og drikke
 • Take away

  Fra 11. juni tilbyder vi lækker take away torsdag, fredag og lørdag - fra d. 26/6 er det hver aften. Maden kan nydes i jeres hus. Kom venligst kun én person ind, for at hente maden.

 • Indkøbsmuligheder

  I kan fra d. 8. juni bestille dejligt morgenbrød på parken og afhente mellem kl. 8-10. Husk at bestille brødet dagen inden. Fra d. 26/6 har vi fuld sortiment i vores parkshop. Følg venligst instruktionerne i butikken og kom så vidt muligt alene ind i butikken.

Aktiviteter

Er du nysgerrig efter, hvor du kan finde alt i parken? Tjek parkoversigt Parkoversigt

Download Landal GreenParks-appen

Med appen har du aktuelle og nyttige oplysninger vedrørende dit ophold, hurtigt og nemt ved hånden. Appen indeholder parkoversigt, aktivitetsoversigt og gode tips til hvad man kan foretage sig i området.