Mad og drikke

Kom og oplev vores helt nye madunivers.

Her kan du nyde lækre måltider i de fantastiske omgivelser ved vores nye brasserie. I brasseriet er den omkringliggende natur tænkt ind i indretningen og i retterne, så der både er godt til øjnene og til ganen.

Prøv også snackbaren, hvor du altid kan finde noget til den lille sult eller til at tage med på farten.

Mad og drikke

Bademuligheder

Ikke langt fra Ringkøbing Fjord og kun fem kilometer fra Vesterhavet finder I Landal Seawest, som er en topmoderne feriepark med masser af lækre faciliteter for børnefamilier, vennegrupper eller par, der trænger til en skøn ferie midt i naturen. Parken ligger midt i den uspolerede vestjyske natur nær Blåbjerg Klitplantage, hvor der er masser af muligheder for at tage på spændende udflugter til de lokale seværdigheder og naturattraktioner. Men der er også masser at give sig til i selve ferieparken - badelandet i Seawest er nemlig et kapitel for sig, så er I en familie der er glade for vand, vil en ferie hos Landal Seawest ikke lade noget tilbage at ønske.
Bademuligheder

Sport og spil

Hos Landal Seawest er der masser af inden- og udendørs aktiviteter for både børn og voksne. I kan spille minigolf, dyste i en omgang bowling eller forbrænde ekstra kalorier i fitnesscenteret. I kan også udfordre familien til et spil basketball, bordtennis, hockey eller badminton i sportshallen.
Sport og spil

Børn

Ved Landal Seawest er der altid noget for børnene at lave. De kan klatre i det indendørs legeland, hoppe på hoppepuden og trampolinerne på legepladsen udenfor, eller spille bold på fodboldbanen. Der er også mulighed for, at de yngste børn kan slå sig løs i det kreative værksted. Her er alt muligt!
Børn og leg

Skønhed og Wellness

Forkæl dig selv i Landal Seawests wellnessafdeling. Nyd de forskellige saunaer, slap af i dampbadet, luk øjnene i stillerummet eller slap af, mens du få koblet helt af med en fantastisk massage. I wellnessafdelingen har du gratis adgang til frisk frugt, the, kaffe og vand.

Book behandling online her - har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på wellness.seawest@landal.com eller tlf.: 88 32 68 64
Skønhed og Wellness

Attraktioner

Landal Seawest ligger på Jyllands vestkyst og er omringet af smuk og uberørt natur. Der er så meget, der venter på at blive udforsket. Oplev blandt andet Vadehavet, Blåbjerg Klitplantage, Bork Vikingehavn eller Blåvand Zoo.

Børnene kan også lege og more sig i Bork Legeland, WOW-park og Legoland.
Attraktioner

Vandre- og cykelture

I området omkring Landal Seawest ligger nogle af landets flotteste og bdste mountinbike- og vandreruter . Besøg for eksempel Blåbjerg Klitplantage hvor I får både den fantastiske naturoplevelse og adrenalinet ved de fede og udfordrende mountainbikeruter.
Vandre- og cykelture