Landal GreenParks-App

Download den gratis Landal GreenParks App. App'en giver dig mulighed for altid at kunne tjekke de aktuelle åbningstider for parken, aktiviteter og faciliteter samt meget mere.


Læs mere om privatlivspolitikken for denne app her.

Mad og drikke

Vi er i gang med at lave vores madoplevelse på parken endnu bedre. Vi har allerede fået en lækker ny bar med skøn kaffe. Sulten kan du stille i Landal Seawests familierestaurant, hvor menuen og udvalget varierer efter sæsonen.
Mad og drikke

Bademuligheder

Masser af vandplaskeri og sjov i det tropiske badeland. Plask rundt i bølgebassinnet eller prøv de 110 og 115 meter lange vandrutchebaner. For de yngste er der et soppebassin med små vandrutchebaner. Sjov for både stor og små!

Børn under 12 år kun i følge med en voksen over 18 år
Ved grupper over 10 pers. bedes I give besked før ankomst til badeland.seawest@landal.com
Bademuligheder

Sport og spil

Hos Landal Seawest er der masser af inden- og udendørs aktiviteter for både børn og voksne. I kan spille minigolf, dyste i en omgang bowling eller forbrænde ekstra kalorier i fitnesscenteret. I kan også udfordre familien til et spil basketball, bordtennis, hockey eller badminton i sportshallen.
Sport og spil

Børn

Ved Landal Seawest er der altid noget for børnene at lave. De kan klatre i det indendørs legeland, hoppe på hoppepuden og trampolinerne på legepladsen udenfor, eller spille bold på fodboldbanen. Der er også mulighed for, at de yngste børn kan slå sig løs i det kreative værksted. Her er alt muligt!

Bemærk at vi grundet vores ombygning desværre har været nødsaget til at lukke vores legeland til de helt små. 
Børn og leg

Skønhed og Wellness

Forkæl dig selv i Landal Seawests wellnessafdeling. Nyd de forskellige saunaer, slap af i dampbadet, luk øjnene i stillerummet eller slap af mens du få koblet helt af med en fantastisk massage. I wellnessafdelingen kan du tage for dig af frugt, the, kaffe og vand.

Besøg wellness for kun dkr. 120,-*

Book behandling online her - har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på wellness.seawest@landal.com eller tlf.: 88 32 68 64

*inkl. adgang til badeland, ekskl. behandlinger.
Skønhed og Wellness

Attraktioner

Landal Seawest ligger på Jyllands vestkyst og er omringet af smuk og uberørt natur. Der er så meget der venter på at blive udforsket. Oplev blandt andet Vadehavet, Blåbjerg Klitplantage, Bork Vikingehavn eller Blåvand Zoo.

Børnene kan også lege og more sig i Bork Legeland, WOW-park og Legoland.
Attraktioner

Vandre- og cykelture

I området omkring Landal Seawest ligger nogle af landets flotteste og bdste mountinbike- og vandreruter . Besøg for eksempel Blåbjerg Klitplantage hvor I får både den fantastiske naturoplevelse og adrenalinet ved de fede og udfordrende mountainbikeruter.
Vandre- og cykelture