Tropisk badeland i Seawest for store og små

Ikke langt fra Ringkøbing Fjord og kun fem kilometer fra Vesterhavet finder I Landal Seawest, som er en topmoderne feriepark med masser af lækre faciliteter for børnefamilier, vennegrupper eller par, der trænger til en skøn ferie midt i naturen. Parken ligger midt i den uspolerede vestjyske natur nær Blåbjerg Klitplantage, hvor der er masser af muligheder for at tage på spændende udflugter til de lokale seværdigheder og naturattraktioner. Men der er også masser at give sig til i selve ferieparken - badelandet i Seawest er nemlig et kapitel for sig, så er I en familie der er glade for vand, vil en ferie hos Landal Seawest ikke lade noget tilbage at ønske.

Det kan I prøve i badelandet hos Landal GreenParks Seawest:

Masser af sjov i vores badeland i Seawest

Subtropiske temperaturer, to vandrutsjebaner på over 100 meter hver, vandkanoner, bølgebassin og spabade - listen bliver hurtigt lang, når alle faciliteterne i badelandet i Seawest skal remses op. Her er der nemlig masser af sjov og underholdning for vandhunde i alle aldre. Og I behøver ikke være nervøse for ikke at nå det hele - når I bor hos Landal GreenParks, har I nemlig gratis adgang til badelandet, så det er nemt at få tid til et par timers sjov og vandpjaskeri i jeres ferieprogram . Tag f.eks. en frisk morgen svømmetur og få appetit til rundstykkerne og morgenkaffen, eller slut en aktiv dag fyldt med oplevelser af med en afslappende tur i det varme spabad.

Skal de små med i badelandet?

Når de små skal med i badelandet, skal de altid være iklædt både badeble og godkendte blebadebukser! Reglen gælder alle børn, som endnu ikke er 100% renlige, for at undgå uheld i vandet, der medfører lukning af badelandet. Blebadebukser skal være tætsiddende omkring lårene og maven. Godkendte blebadebukser inkluderer for eksempel modellen Happy Nappy, der sælges til en god pris i Parkshoppen. Badebleer alene er ikke tilladt i badeland.

Børn til og med 7 år må gå med i omklædningsrummet til det modsatte køn.

Altid badevejr i Seawest Badeland

Uanset om kalenderen siger forår, sommer, efterår eller vinter, er det altid vejr til en dukkert, når I holder ferie hos Landal. Og de subtropiske temperaturer i vores badeland i Seawest skal nok sørge for, at I har lyst til at pakke badetøjet ud som det første, når I ankommer til parken. Her er der lyst og lunt hele året rundt, så trænger I til at glemme alt om det kedelige danske gråvejr, vil en tur i badelandet uden tvivl bringe jer i skøn sommerstemning.

Et vandparadis for både børn og voksne

I vores lækre og moderne badeland i Seawest er der masser at give sig til, uanset om man er barn eller voksen, og uanset om man er en rutineret svømmer, eller om man er nybegynder. De garvede vandhunde vil uden tvivl more sig med at svømme mod strømmen i bølgebassinet eller tage den ene tur efter den anden i vandrutsjebanerne, og for de yngste er det opvarmede børnebassin fyldt med sjovt badelegetøj et sikkert hit.
Og når de voksne trænger til at stresse af, findes der næppe noget mere beroligende og afslappende end en tur i det boblende spabad. I vores badeland i Seawest kan I boltre jer i bølgerne indtil I får svømmehud mellem tæerne. Og har I fået opbygget en god sult, kan denne tilfredsstilles i vores restaurant, hvor I både finder pizzaer, burgere og bøffer på menukortet.