Sjov og leg for de yngste gæster

Ved Landal Seawest er der altid noget for børnene at lave. De kan klatre i det indendørs legeland, hoppe på hoppepuden og trampolinerne på legepladsen udenfor, eller spille bold på fodboldbanen. Der er også mulighed for, at de yngste børn kan slå sig løs i det kreative værksted. Her er alt muligt!

Nu endnu mere legeland

Landal Adventure: vores nye spil til børn
Tager du børnene med på Landal GreenParks inden længe? Så download vores nyeste innovative app Landal Adventure, og send dine børn på en digital ekspidition på parken. Med de indsamlede materialer kan de selv udtænke og bygge en digital træhytte.

Leg i Legelandet

Mange timers sjov og leg venter i det indendørs legeland. Bestig det store jungleklatrestativ med forskellige forhindringer, tag en tur i Tarzan gyngen eller prøv kræfter med klatrevæggen. Sus ned af rutsjebanen, hop på trampoliner og i elastiktårnet eller dyk ned i Ball poolen og slip fantasien løs.

Aktiviteterne i det indendørs legeland er egnet for børn mellem 3-12 år.

Kender du bjørnen Bollo?

Bjørnen Bollo bor i sit eget hus på Landal Seawest. Her elsker Bollo at tage en god lang lur, så den er fuld af energi til at lege, læse og danse med alle de glade gæster. Hvis Bollo ligger og sover i sit hus, må du meget gerne lave en tegning og lægge den i postkassen, til når Bollo vågner. Det er dejligt at vågne op til!

I vores app kan I se, hvornår han har særlige aktiviteter planlagt.

Glæder du dig til at møde Bollo, eller savner du den bløde bjørn efter ferien? Så kan du besøge hans sjove børneunivers, der er fyldt med sjov. Her kan du spille forskellige spil på computer, tablet eller telefon, og du kan printe tegninger ud, som du selv kan farvelægge og hænge op derhjemme. Så er der sjov og underholdning både før, under og efter ferien.