Bo tæt på de gode golf oplevelser

Der er ikke langt til de gode golfbaner, når I bor på Landal Seawest. Der er kun en kort køretur til hver af de to golfklubber i området, nemlig Henne Golfklub og Outrup Golfklub.

Det betyder at I hurtigt og nemt kan komme ud på banerne og nyde en dejlig dag midt i naturen, mens I forbedrer jeres handicap.

Henne Golfklub

10 km fra Landal Seawest
Henne Golfklub byder på en par 72, 18-hullers, golfbane, der nemt overstiger forventningerne selv hos de mest kræsne golfspillere. Banen er placeret 4 km fra Henne Strand, ved vestkysten, i kanten af Blåbjerg Klitplantage, hvor der er en vidunderlig panoramaudsigt over den typiske danske vestkystnatur og Filsø. Klubben har også en Par-3 bane, der er ideel til første gangs spillere og til dem som bare vil have en underholdene og sjov dag på en golfbane.

Outrup Golfklub

13 km fra Landal Seawest
Outrup Golfbane der er beliggende lige uden for Outrup, blot 10 kilometer fra Henne Strand, har en flot 9-hullers parkbane i naturskønne områder, med elementer fra den jyske vestkyst. Banen har to udslagssteder, gul og rød, og længderne er hhv. 2191 og 1864 m. Fem huller er par-3, tre par-4 og et enkelt par 5. Parken består af 2 baner, en 9 huls parkbane og en 6 huls pitch & put bane. Desuden forefindes driving range med 16 pladser, heraf 10 overdækket, samt 9 huls puttinggreen. Her kan alle golfspillere uanset niveau, få en god dag i golfens tegn.