Mad og drikke

Nyd en drink på terrassen eller en middag med flere retter i vores renoverede restaurant! I kan købe snacks og takeaway måltider i vores take-away og snackshop. Vil I bruge aftenen på at lave mad selv? I kan købe alle ingredienserne til det i vores Park Shop.
Mere om mad og drikke

Bademuligheder

I vil få de bedste minder sammen med jeres børn i badelandet, som også har et separat børnebassin. Øv jer på i at blive bedre til at svømme, se hvem der kan holde vejret i længst tid under vandet, og måske kan I også tage en tur sammen i vandrutsjebanen. Under jeres ophold har i fri adgang til badelandet.
Sjov i badelandet

Sport og spil

Er I klar på en aktiv udfordring? Et spil tennis, en oplevelsesrig cykeltur eller et spil beachvolley med hele familien. Børnene kan spille fodbold på multibanen. De voksne kan tage en runde golf tæt på parken. Hav det sjovt, mens I konkurrerer!
Alt om sport og spil

Børn

Der er så meget at lave på ferieparken. Børnene kan have det sjovt i vandsports området og plaske rundt i badelandet. De kan lege, være kreative og danse i Brasseriet, lege fangeleg på legepladsen og hoppe på hoppepuden. Slut dagen af med pommes frites i jeres feriebolig, eller hav det sjovt sammen på bowlingbanen.
Faciliteter for børn

Attraktioner

Så snart I stiger på båden, kan jeres ferie begynde. Nyd den friske luft på Texel. Der er met i kan I kan lave og opleve på denne ø - fra kultur og natur til action. Gå en skøn tur langs stranden eller tag på en cykeltur gennem klitterne ind til de sjove Texel landsbyer. Bestig det store røde fyr og nyd udsigten over havet. Nyd det hele sammen!
Tips om attraktioner

Vandre- og cykelruter

På Texel vil I virkelig være omgivet af dejlig natur, fred og ro. Med vinden i håret kan I opleve naturen omkring jer. Vandre i naturreservatet De Slufter med 'Eierlandsche Klitter', nyd en dag på stranden eller tag på en dejlig cykeltur med hele familien. Der er så meget at opleve i Texel klitterne. Tag på tur med dem du holder af!
Vandre- og cykelruter

Skønhed og Wellness

Et øjeblik for dig selv. Nyd en vidunderlig skønhedsbehandling eller massage på parken. Slap helt af under en ansigtsbehandling, eller vælg en komplet pakke, hvor du ikke mangler noget. Slap af og lad dig forkæle. Ren forkælelse!
Skønhed og wellness

Golf i Wadden

Der er adskillige golfbaner på Wadden øerne. De Texels golfbane er tæt på Landal Sluftervalli. Her findes en 18-hullers golfbane med store greens, vandforhindringer og klitter. Hvad der er unikt ved denne bane er vores Par-3 golfbane, hvor selv nybegyndere kan være med. Tip: Golfpakken giver jer rabat på en oprindelige pris!
Mere golf