Golf i Wadden

Der er adskillige golfbaner på Wadden øerne. De Texelse golfbane er tæt på Landal Sluftervalli. Her findes en 18-hullers golfbane med store greens, vandforhindringer og klitter. Hvad der er unikt ved denne bane er en par-3 golfbane, hvor selv nybegyndere kan være med. Tip: Golfpakken giver dig rabat på en oprindelige pris!
De Texelse Golfbane

Oplev De Texelse Golfbane

For golfeksperterne, minder De Texelse golfklub om de autentiske engelske/skotske golfbaner, de såkaldte 'links courses'. Disse verdenskendte golfbaner er kendt for deres storslåede beliggenhed i klit områder. De Texelse har de samme karakterer som en ægte golfbane med mange bunker. Hvis man er heldig, så kan man også høre havet fra denne golfbane!

Golf pakke

Gør opholdet fuldendt med vores golfpakke, som inkluderer green fees. Denne pakke giver jer rabat på den oprindelige pris! Derudover kan I også nyde en lækker 2-retters menu i restauranten. Sengene vil være opredte, badehåndklæder og viskestykker vil også ligge klar til jer, og der vil være en lille velkomstgave og en flaske vin.

Skal bookes for minimum 2 personer. Kan bruges i løbet af hverdagene.

Tag en lektion eller et kursus

Som begynder kan du opleve golf på en sjov og lærerig måde ved at tage en introduktions time eller et kursus. Du lære om golfspillets regler og de grundlæggende teknikker. En lektion for dig selv, for børnene eller for hele familien... Det er alt sammen muligt! Som en erfaren golfspiller kan du forbedre dit handicap eller analysere dit sving med en video lektion.

Priser og mere information

En runde på en 9-hullers bane (par 72) koster kun € 29.75 (mandag - fredag). I weekend og i ferier koster det € 33.25. På hverdage koster 18-hullers banen
€ 52.50. I weekenden og ferier koster det € 55.65. Disse priser er gældende, hvis I kontakter receptionen først.

Mere information eller ønsker du at booke? Kontakt os via telefon
+31 (0)222 316 214

Priserne kan ændre sig.