Golf i Wadden

Der er adskillige golfbaner på Wadden øerne. De Texelse golfbane er tæt på Landal Sluftervalli. Her findes en 18-hullers golfbane med store greens, vandforhindringer og klitter. Hvad der er unikt ved denne bane er en par-3 golfbane, hvor selv nybegyndere kan være med. Tip: Golfpakken giver dig rabat på en oprindelige pris!
De Texelse Golfbane

Oplev De Texelse Golfbane

For golfeksperterne, minder De Texelse golfklub om de autentiske engelske/skotske golfbaner, de såkaldte 'links courses'. Disse verdenskendte golfbaner er kendt for deres storslåede beliggenhed i klit områder. De Texelse har de samme karakterer som en ægte golfbane med mange bunker. Hvis man er heldig, så kan man også høre havet fra denne golfbane!

Golf pakke

Gør opholdet fuldendt med vores golfpakke, som inkluderer green fees. Denne pakke giver jer rabat på den oprindelige pris! Derudover kan I også nyde en lækker 2-retters menu i restauranten. Sengene vil være opredte, badehåndklæder og viskestykker vil også ligge klar til jer, og der vil være en lille velkomstgave og en flaske vin.

Skal bookes for minimum 2 personer. Kan bruges i løbet af hverdagene.

Tag en lektion eller et kursus

Som begynder kan du opleve golf på en sjov og lærerig måde ved at tage en introduktions time eller et kursus. Du lære om golfspillets regler og de grundlæggende teknikker. En lektion for dig selv, for børnene eller for hele familien... Det er alt sammen muligt! Som en erfaren golfspiller kan du forbedre dit handicap eller analysere dit sving med en video lektion.

Priser og mere information

Du kan gå en 9-hullers runde på par-72 banen for kun € 31,50. For 18 huller betaler du € 56,00 i den 9-hullers Par-3 praksis kursus koster € 12,95. Disse priser gælder kun, når du registrerer dig via receptionen.

Mere information eller reservationer? Kontakt os via telefonnummer +31-(0)222 316 214.

Priserne kan ændre sig.