Vandre- og cykelruter

I Texel vil I være midt i naturens fred og ro. Med vinden i håret kan I opleve naturen omkring jer. Vandre i naturreservatet De Slufter med 'Eierlandsche Klitter', nyd en dag på stranden eller tag på en dejlig cykeltur med hele familien. Der er så meget at opleve i Texel klitterne. Kom rundt omkring sammen!

Vandreture

Er I klar til en aktiv dag i den friske luft? I dag kan I vælge at gå direkte ud i klitterne fra ferieboligen og tage en skøn vandretur på stranden. I morgen kan I tage en tur med børnene til det røde fyrtårn og bestige det. I kan vandre i mange timer i naturreservatet De Schorren. Nyd ferien udendørs på en af de smukke steder i Texel.

Cykelture

Hop på cyklen og tag på en dejlig tur i den smukke natur. Efter en kort cykeltur vil I være på stranden, hvor I kan slappe af og nyde havet. I kan også cykle til naturreservaterne De Muy og De Slufter, hvor I kan finde ud af, hvorfor Texel kaldes for fugleøen. Bagefter kan I cykle forbi klitterne og til Flora Shipwreck og Beachcomber Musem, før dagen slutter med hygge på en terrasse i en af de skønne landsbyer. Oplev alt, hvad Wadden øerne har at tilbyde.

Bikes & More cykeludlejning

Hvis I ønsker at være aktive, imens I oplever landskabet, hvorfor så ikke leje en cykel hos Bikes & More cykeludlejning på Landal Sluftervallei? Søger I det behagelige og nemme ved en elcykel, eller ønsker jeres børn måske at tage på opdagelse i parken på en gokart? Se alle vores muligheder.
Bikes & More cykeludlejning