Vandre- og cykelruter

I Texel vil I være midt i naturens fred og ro. Med vinden i håret kan I opleve naturen omkring jer. Vandre i naturreservatet De Slufter med 'Eierlandsche Klitter', nyd en dag på stranden eller tag på en dejlig cykeltur med hele familien. Der er så meget at opleve i Texel klitterne. Kom rundt omkring sammen!

Vandreture

Er I klar til en aktiv dag i den friske luft? I dag kan I vælge at gå direkte ud i klitterne fra ferieboligen og tage en skøn vandretur på stranden. I morgen kan I tage en tur med børnene til det røde fyrtårn og bestige det. I kan vandre i mange timer i naturreservatet De Schorren. Nyd ferien udendørs på en af de smukke steder i Texel.

Cykelture

Hop på cyklen og tag på en dejlig tur i den smukke natur. Efter en kort cykeltur vil I være på stranden, hvor I kan slappe af og nyde havet. I kan også cykle til naturreservaterne De Muy og De Slufter, hvor I kan finde ud af, hvorfor Texel kaldes for fugleøen. Bagefter kan I cykle forbi klitterne og til Flora Shipwreck og Beachcomber Musem, før dagen slutter med hygge på en terrasse i en af de skønne landsbyer. Oplev alt, hvad Wadden øerne har at tilbyde.

Bikes & More cykeludlejning

Hvis I ønsker at være aktive, imens I oplever landskabet, hvorfor så ikke leje en cykel hos Bikes & More cykeludlejning på Landal Sluftervallei? Søger I det behagelige og nemme ved en elcykel, eller ønsker jeres børn måske at tage på opdagelse i parken på en gokart? Se alle vores muligheder.
Bikes & More cykeludlejning

På parken tilbyder vi VeloPlus cyklen

På parken tilbyder vi VeloPlus cykler. Denne specielle cykel gør det muligt for rullestolsbrugere at komme rundt i naturen med en ledsager. Ved hjælp af den vippelige rampe kan kørestolen nemt køres på cyklen og fastgøres. Dette sikrer en sikker og unik cykeloplevelse gennem omgivelserne! For mere information eller for at reservere en VeloPlus cykel, bedes du kontakte vores park.