Børn

Sjov for alle og masser af tid til at lege! Klatre, hop i trampolin, løb rundt på legepladsen eller køb en sourvenir i Bollo Klub. Eller tag ned for at fodre hjortene. Nyd tiden sammen!

Børnefaciliteter

Sport og spil

 Underholdning hele dagen! Alle kan være aktive her: Spark til en bold på legepladsen, klatre på den nye klatrevæg eller tag til bowling sammen. Spil på minigolfbanen, eller lad børnene konkurrere i airhockey eller bordtennis. Der er også mange organiserede aktiviteter, så der er noget for enhver smag.
Alt om sport og spil

Omgivelser

På Landal Sonneberg er I omgivet af hvide charmerende landsbyer, vinmarker og det grønne landskab. Nyd fred og ro i naturen. Besøg vinbyen Bernkastel-Kues for at opleve det bedste i Mosel samt kulturen og den største vinfestival i regionen. Her er Riesling høstet, så at I kan smage den!
Omgivelser

Bademuligheder

Sammen med jeres børn får I de bedste oplevelser i svømmehallen. Børnene kan rutsje ned af rutsjebanen og lege i vandfaldet. De yngste gæster kan have det sjovt i børnebassinet. Der er muligheder for både børn og voksne!
Børn under 10 år skal være under opsyn af en voksen.
 
Svøm og leg

Mad og drikke

Under opholdet på Landal Sonneberg har I alt, hvad I behøver. Nyd morgenmad på restauranten, en is på terrassen og frokost eller aftensmad på Timbers Brasserie. I kan købe lokal vin i vores vinbar. Velbekomme!
Mad og drikke

Vandre- og cykelture

Efter en god morgenmad er I parat til en aktiv dag i den friske luft. Dette er et paradis for vandreture med mange stier, såsom Moselsteig. Ønsker I mere action? Så hop på cyklen og oplev de mange grønne dale, vinmarker og skønne landsbyer. Nyd udsigten.
Vandre- og cykelture

Skønhed og wellness

Et øjeblik for dig selv. Mens børnene morer sig i swimmingpoolen sammen med deres far, kan du trække dig tilbage for at nyde lidt afslapning. Nyd en vidunderlig, afslappende massage. Luk øjnene og nyd freden.
Skønhed og wellness