Børn

Sjov for alle og masser af tid til at lege! Klatre, hop i trampolin, løb rundt på legepladsen eller køb en sourvenir i Bollo Klub. Eller tag ned for at fodre hjortene. Nyd tiden sammen!

Børnefaciliteter

Sport og spil

 Underholdning hele dagen! Alle kan være aktive her: Spark til en bold på legepladsen, klatre på den nye klatrevæg eller tag til bowling sammen. Spil på minigolfbanen, eller lad børnene konkurrere i airhockey eller bordtennis. Der er også mange organiserede aktiviteter, så der er noget for enhver smag.
Alt om sport og spil

Omgivelser

På Landal Sonneberg er I omgivet af hvide charmerende landsbyer, vinmarker og det grønne landskab. Nyd fred og ro i naturen. Besøg vinbyen Bernkastel-Kues for at opleve det bedste i Mosel samt kulturen og den største vinfestival i regionen. Her er Riesling høstet, så at I kan smage den!
Omgivelser

Bademuligheder

Sammen med jeres børn får I de bedste oplevelser i swimmingpoolen. Børnene kan prøve vandrutchebanen og de mange andre vandattraktioner. De yngste gæster kan have det sjovt i børnepoolen. Sjov i vandet er for både unge og gamle!
Børn under 12 år skal være under opsyn af en voksen.
Svøm og leg

Mad og drikke

Under opholdet på Landal Sonneberg har I alt, hvad I behøver. Nyd morgenmad på restauranten, en is på terrassen og frokost eller aftensmad på Timbers Brasserie. I kan købe lokal vin i vores vinbar. Velbekomme!
Mad og drikke

Vandre- og cykelture

Efter en god morgenmad er I parat til en aktiv dag i den friske luft. Dette er et paradis for vandreture med mange stier, såsom Moselsteig. Ønsker I mere action? Så hop på cyklen og oplev de mange grønne dale, vinmarker og skønne landsbyer. Nyd udsigten.
Vandre- og cykelture

Skønhed og wellness

Et øjeblik for dig selv. Mens børnene morer sig i swimmingpoolen sammen med deres far, kan du trække dig tilbage for at nyde lidt afslapning. Nyd en vidunderlig, afslappende massage. Luk øjnene og nyd freden.
Skønhed og wellness