Vandre- og cykelture

Efter en god morgenmad er I parat til en aktiv dag i den friske luft. Dette er et vandre paradis med mange stier, såsom Moselsteig. Ønsker I mere action? Så hop på cyklen for at opleve de grønne dale, vinmarkerne og de hyggelige landsbyer. Nyd panoramaudsigten.

Vandreture

Tag vandrestøvlerne på og tag på opdagelse i parkens grønne omgivelser, enten som par eller med hele familien. Vandrere vil virkelig nyde de lange vandrestier. Oplev den grønne dal og gå langs Mosel. Følg en del af den 365 kilometer lange Moselsteig-rute, en fascinerende oplevelse. En af de længste ruter i Tyskland går gennem Landal Sonnenberg. Dette område har også en rig kultur. Tag en tur rundt i historiske Trier, hvor I går tilbage i tiden og kan beundre mange romerske bygninger. En interessant tur for både unge og gamle.

Cykelture

Kom op på cyklen og oplev naturen med vinmarker, grønne dale og hvide landsbyer. Her kan I tage en pause på en terrasse. Efter en god frokost får I mere energi og kan fortsætte cykelturen. Mosel cykelrute, cykelrute Ruwer-Hochwald eller udfordre jer selv med en mountainbike rute. Efter en aktiv dag kan I nyde et glas vin og udsigten fra jeres egen terrasse.

Bikes & More cykeludlejning

At være fysisk aktiv udendørs og opleve naturen gøres naturligvis med en af vores lejecykler fra Bikes & More på Landal Sonnenberg. Lej en dame-, herre- eller børnecykel eller vælg en mountainbike eller en vogn. Oplev vores mange muligheder.
Bikes & More