Mad og drikke

Lækker nem morgenmad, en drink ved kaminen. I kan tage en afslappet aftensmad i Timber's Brasserie. Børnene kan vælge, hvad de vil have fra Bollo buffeten. Nyd en is på Lakeside terrassen. Gæster på Palestra Skønhed og wellness har adgang til en seperat restaurant, hvor I kan nyde et måltid i jeres badekåbe. Tag en hurtig snack fra Take-away og snackshoppen.
Mere om mad og drikke

Bademuligheder

På jeres ferie er det sjoveste for børnene at bade! Øv jer i at blive bedre til at svømme. Se hvem der kan holde vejret under vandet i længst tid, eller hvem der kan plaske mest. Sjov i vandet for både unge og gamle. Under jeres ophold har I gratis og ubegrænset adgang til badelandet.
Mere om svømning

Sport og spil

Meget underholdning! Alle kan være aktive: Bordtennis, et spil pool eller bowling. Spil et slag minigolf sammen med hele familien, børnene kan være med til bueskydning, prøve spillehallen eller tumle rundt i det indendørs legeland. Der bliver også organiseret sjove aktiviteter for både unge og gamle. De mest udfordrende aktiviteter er organiseret i samarbejde med Markant Outdoor Center, som er placeret ved siden af parken.
Alt om sport og spil

Børn

Sjov for alle, det er det Landal Stroobroek handler om. Leg i sandkassen, tag en tur på gyngerne på legepladsen eller hop på trampolinen. De ældre børn kan spille air hockey eller prøve på at vinde over hinanden i et spil pool. Det umuligt at kede sig - med forlystelses parken Land van Jan Klaassen lige rundt om hjørnet.
Faciliteter for børn

Skønhed og wellness

Tag et øjeblik for dig selv, og slap helt af med fred og ro i Palestra beauty & wellness. Nyd varmen i de forskellige saunaer, køl af i poolen og luk øjnene, mens du får massage. Nyd efterfølgende en kop kaffe eller en sund frokost i restauranten.
Skønhed og wellness

Attraktioner

Der er så meget at opleve: Natur og kultur såvel som action. Cykle rundt om søen, besøge en vingård og lære om høsten, tage en gåtur gennem de skønne byer og opleve bakkerne i Berhghos. Klatre, sejle i kano eller hygge jer i Markant Outdoorcentrum ved siden af parken.
Tips om attraktionerne

Vandre- og cyketure

Tag vandrestøvlerne på eller lej en cykel på parken. En lækker morgenmad vil gøre jer klar til resten af dagen. Tag en fantastisk tur gennem det kulturelle- og bakkede område. Langdistanceruten ´"Montferlandse Toppen Wandelroute" forbinder de 18 Montferlandse bakker, som tilbyder varierede vandrestier, der kan opdeles i sektioner.
Vandre- og cykelture