Mad og drikke

Start dagen med varme rundstykker eller morgenmadspakken, som bliver leveret til jeres feriebolig. Prøv en af restauranterne i området og oplev de lokale specialiteter. Tag en drink på terrassen og nyd frokosten! Skål for en god ferie!  
Mere om mad og drikke

I vandet

En afslappende dag ved stranden. Der er kun en lille gåtur igennem klitterne fra ferieparken til solsengen på stranden. Nyd solen, stranden, byg sandslotte eller find muslinger og glem ikke at tage en dukkert i vandet!

Bademuligheder

Attraktioner

Oplev de brede sandstrande, travle Travemünde og de smukke grønne omgivelser. Tag på opdagelse i Priwall eller tag færgen til de andre charmerende badebyer ved Østersøen. Sæt jer på en terrasse og nyd atmosfæren, tag op i fyrtårnet eller hvad med en guidet kulturel tur med det fire mastede sejlskib? 

Området

Sport og spil

Underholdning for alle. Tag en afslappende cykeltur i de grønne omgivelser med familien. Se skibene i havnen, spil golf ved den nærmeste golfbane eller tag børnene med ud en aften til en omgang minigolf. Flyv med en drage på stranden eller spil volleyball. Både unge og gamle elsker at være ved kysten.

Sport og spil

Børn

Tag en tur på rutsjebanen eller byg et sandslot på stranden. En dag fyldt med latter! Børnene kan lære at sejle eller surfe, imens de voksne stolt kigger på fra stranden. Børnene kan hygge sig ved pirat legepladsen og klatreparken. Der er også underholdning for børnene om sommeren.

Børn

Vandre- og cykelture

Nyd den friske luft ved Østersøen. Gå en tur langs stranden og nyd den friske havbrise. Cykel en tur langs kysten eller igennem skoven. På vejen passerer I karakteristiske byer, charmerende havne med fiskeri og hyggelige gader. Nyd udsigten og øjeblikket sammen.

Vandre- og cykelture

Golf

Nyd freden og stilheden i naturens omgivelser, imens du spiller en runde golf på en af de lokale golfbaner. Ostsee Maritim Golfpark har en bane med 27 huller fordelt på 3 baner med 9 huller på hver bane. Gæster hos Landal får 20% rabat. Spil på banen med 27 huller ved Lübeck-Travemünder Golf Klub. Eller på en bakket bane med 9 huller eller 18 huller ved Brodauer Mühle Golfclub. Vil du spille 18 huller med en frisk havbrise? Det kan du hos Seeschlösschen Timmendorfer Beach Golfclub. Bemærk: En GVB golf tilladelse er obligatorisk.  
Golf