Børn

Rutsche sammen, grave i sandet på stranden og have det sjovt hele dagen. Vandlegeplads, indendørs legeland, eventyrgolf, laser labyrint, klatrevæg, sejlskole, cykeludlejning - intet barn keder sig her. Og hvis der ikke er nok tilbud på ferieparken for dig, findes der yderligere fritidsaktiviteter i området, såsom piratlegepladsen i Travemünde.

En dag fyldt med latter

Indendørs legeland: Rigtig action til alle!

I det indendørs legeland er det ikke kun børnene, der kan slappe af. Også for unge og voksne er der masser af muligheder for at tilbringe en sportslig eftermiddag eller aften. Vis, hvad du kan på klatretårnet, og fortsæt så til en 18-hullers udendørs og indendørs eventyrgolfbane, lad dig blive besejret af dine børn i laserlabyrinten og nyd til sidst den velfortjente solnedgang i Beach Club!
Landal Adventure: vores nye spil til børn
Tager du børnene med på Landal GreenParks inden længe? Så download vores nyeste innovative app Landal Adventure, og send dine børn på en digital ekspidition på parken. Med de indsamlede materialer kan de selv udtænke og bygge en digital træhytte.

Gå udenfor sammen

Der er så mange forskellige muligheder på og rundt om Landal Travemünde - I vil have det sjovt hele dagen! En gåtur til stranden, flyv med drager ved kysten eller leg på legepladsen. Tag en skøn tur med hele familien til Sealife, Tiger Park eller Amusement Park Hansa Park. Oplev Viermaster The Passat og dens historie eller tag på en sejltur til Lübeck. Her kan I købe det bedste marcipan til turen hjem eller som en sourvenir, eller I kan opleve kulturen som i Thomas Manns berømte roman: Buddenbrook.

Ostseestation Travemünde

En fantastisk kombination af det baltiske akvarium og det maritime museum lige på promenaden. "Hvorfor ser du ikke vandmænd om vinteren? Hvorfor er rødspætten flad? Har søstjerner øjne?" Enhver, der søger svar på disse spørgsmål, bør helt sikkert komme forbi. Man behøver ikke bare at kigge på, man kan også føle, fodre og selvfølgelig stille mange spørgsmål. Rundvisningen foretages af kompetente marinebiologer.