Børn

Ferie med børn er nemt på Landal Travemünde. Vil I med en tur på rutsjebanen eller bygge et sandslot på stranden? En dag fyldt med latter! Børnene kan lære at sejle eller surfe, hygge sig ved pirat legepladsen og klatreparken. Om sommeren er der tillige underholdningsprogram for børn. De voksne får den bedste ferie, når børnene har det sjovt!

En dag fyldt med latter

Børn
  • Legeplads(er)
  • Vandlegeplads

Gå udenfor sammen

Der er så mange forskellige muligheder på og rundt om Landal Travemünde - I vil have det sjovt hele dagen! En gåtur til stranden, flyv med drager ved kysten eller leg på legepladsen. Tag en skøn tur med hele familien til Sealife, Tiger Park eller Amusement Park Hansa Park. Oplev Viermaster The Passat og dens historie eller tag på en sejltur til Lübeck. Her kan I købe det bedste marcipan til turen hjem eller som en sourvenir, eller I kan opleve kulturen som i Thomas Manns berømte roman: Buddenbrook.

Ostseestation Travemünde

En fantastisk kombination af det baltiske akvarium og det maritime museum lige på promenaden. "Hvorfor ser du ikke vandmænd om vinteren? Hvorfor er rødspætten flad? Har søstjerner øjne?" Enhver, der søger svar på disse spørgsmål, bør helt sikkert komme forbi. Man behøver ikke bare at kigge på, man kan også føle, fodre og selvfølgelig stille mange spørgsmål. Rundvisningen foretages af kompetente marinebiologer.