Mad og drikke

Start dagen med varme rundstykker eller morgenmadspakken, som bliver leveret direkte til jeres feriebolig. Tag ud i byen og spis på restauranterne i området og prøv de lokale specialiteter. At spise sammen i hyggelige omgivelser er en del af en god ferie! 

Kulinarisk og lækkert

Mad og drikke
  • Brødbestilling
  • Gourmetpakke
  • Supermarked ved siden af parken
  • Morgenmadspakke

En fantastisk start på dagen

Start din dag med en komplet morgenmåltid, hvilket selvfølgelig inkluderer friske varme rundstykker. Planlæg dagen over morgenmaden, imens alle hygger omkring bordet. Køb pakken med rundstykker eller morgenmadspakken, så får I leveret morgenmaden direkte i jeres feriebolig. Forkæl dig selv og din familie!

Tip: "Luksus pakken"

Ønsker I at nyde måltidet i jeres feriebolig uden at have brugt flere timer i køkkenet? Raclette er sjovt for både unge og gamle. Nyd nybagte flutes, frisk salat, forskellige typer kød og lækre sovse.

Restauranter i området

Nyd nogle kulinariske lokale overraskelser. Tag en pause ved Bistro am Strand som er belliggende i området og nyd en middag, hvor I kan se solen gå ned. Der er et stort udvalg af restauranter i området på halvøen Priwall, hvor I kan vælge mellem frisk fisk eller en lækker schnitzel. Travemünde regionen har en masse gode restauranter, der serverer forskellige typer af mad som Niederegger Cafe. Nyd det, I er på ferie!

Supermarked ved siden af parken

Endelig er tiden kommet: Det længe efterspurgte supermarked er åbnet med fuldt sortiment. Vores gæster har nu muligheden for at foretage alle deres indkøb i dette moderne supermarked. Der er drikkevarer, frisk kød, frugt og grøntsager eller en bred vifte af non-food - din feriebolig i Landal Travemünde er kun et stenkast væk, og der er ikke noget som stopper dig fra at handle til fods!