Mad og drikke

Tag ud i byen og spis på restauranterne i området og prøv de lokale specialiteter. At spise sammen i hyggelige omgivelser er en del af en god ferie! 

Kulinarisk og lækkert

Mad og drikke
  • Gourmetpakke
  • Supermarked ved siden af parken

Tip: "Luksus pakken"

Ønsker I at nyde måltidet i jeres feriebolig uden at have brugt flere timer i køkkenet? Raclette er sjovt for både unge og gamle. Nyd nybagte flutes, frisk salat, forskellige typer kød og lækre sovse.

Restauranter i området

Nyd nogle kulinariske lokale overraskelser. Tag en pause ved Bistro am Strand som er belliggende i området og nyd en middag, hvor I kan se solen gå ned. Der er et stort udvalg af restauranter i området på halvøen Priwall, hvor I kan vælge mellem frisk fisk eller en lækker schnitzel. Travemünde regionen har en masse gode restauranter, der serverer forskellige typer af mad som Niederegger Cafe. Nyd det, I er på ferie!

Supermarked ved siden af parken

Endelig er tiden kommet: Det længe efterspurgte supermarked er åbnet med fuldt sortiment. Vores gæster har nu muligheden for at foretage alle deres indkøb i dette moderne supermarked. Der er drikkevarer, frisk kød, frugt og grøntsager eller en bred vifte af non-food - din feriebolig i Landal Travemünde er kun et stenkast væk, og der er ikke noget som stopper dig fra at handle til fods!