Vandre- og cykelture

Nyd den friske luft ved Østersøen. Gå en tur langs stranden og nyd den friske havbrise. Cykel en tur langs kysten eller igennem skoven. På vejen  kommer I forbi karakteristiske byer, charmerende havne med fiskeri og lækre gader. Nyd udsigten og øjeblikket sammen.

En vandretur i naturen

Efter en lækker morgenmad er I klar til en ny dag i den friske natur. Tag på opdagelse i den smukke natur ved Priwall halvøen. Gå en tur med hele familien langs stranden til den gamle mole for at se på skibe. Gå en tur rundt om Priwall, langs kysten eller en tur i byen, hvor man kan opleve Hanzebyen Lübeck. Hvis det skal være en aktiv tur, er der mange Nordic Walking ruter.

Hop op på cyklen

Nyd udsigten over Østersøen, landskabet rundt om jer og cykel en tur igennem det sydlige Priwall. Oplev de fantastiske steder med en af cykelruterne. Afslapning på terrassen i en af de charmerende byer, Østersøens kystnæreruter eller tag på en cykeltur rundt om Hememelsdorfer søen. Sports entusiaster kan følge mountainbike ruten. Der er en meget at lave både for de aktive og for dem, der ønsker at slappe fuldstændig af.

Lej en cykel!

I behøver ikke at tage jeres egne cykler med for at komme ud naturen og nærområdet. Med vores cykelpartner Way2Bike kan du nemt leje forskellige cykler. Nemt og praktisk! I kan vælge imellem dame-, herre- og børnecykler samt elcykler. I kan også leje børnesæder, hjelme og andet tilbehør. Vi kan tillige hjælpe jer med vejledning om de mange forskellige cykelruter.