Mad og drikke

Vi kan tilbyde alle dine måltider og drikkevarer. Fra snacks ved poolen til en drink i Travellers Baren. Hvad med et luksuriøst måltid med en panorama udsigt? Og du kan selvfølgelig også slå jer ned i jeres feriebolig, og nyde nogle pizzaer. Bon appétit!
Mere om mad og drikke

Bademuligheder

Det er altid sjovt at bade, men det er en rigtig oplevelse på Landal Vierwaldstättersee! Tør du at hoppe ned i strømkanalerne? Og vandrutsjebanerne er også sjove. Tiden flyver afsted i badelandet.
Sjov i vandet

Sport og spil

Klar, parat, start! Hvem er hurtigst på den udendørs gokart bane? Og hvem vil blive vinderen i bowling? Fun & Entertainment teamet arrangerer sjove aktiviteter og spil for alle aldre. Der er også mulighed for at holde træningen ved lige i fitness centret.
Alt om sport og spil

Børn

Ferie handler om at have det sjovt og tilbringe tid sammen. På parken er der mange slags aktiviteter, som i kan give jer til. Bowl, bad eller tag et spil minigolf. Vores yngste gæster kan lege og være kreative i Børneklubben. Tag på eventyr!
Børne faciliteter

Skønhed og wellness*

Et besøg i saunaområdet vil være afslappende for både krop og sind. Det er vidunderligt efter en aktiv dag. For at få en ægte wellness oplevelse, så vælg en massage eller en skønheds behandling.
Skønhed og wellness

Attraktioner

Vågn op, solen den skinner! Efter en lækker morgenmad med friske rundstykker er du klar til en ny dag. Kom rundt omkring og oplev det nærtliggende område. En dag til Goldau zoo eller kælk ned ad bobslæde banen. Du kan også båden til Luzern. Der er så meget at se og opleve.
Tips til attraktioner

Vandre- og cykelruter

Fra Landal Vierwaldstättersee har du udsigt ud over alpegiganterne Rigi og Pilatus. Vandre op til toppen af bjergene eller kør stærkt på mountainbike ruterne. Ruten Road der Schweiz, som tager dig langs Vierwaldstättersøen, er også en speciel vandrerute. Udsigten er altid fantastisk!
Vandre- og cykelruter