Mad og drikke

Se børnene lege på legepladsen, imens I nyder en drink på terrassen. Hvad med lækre pandekager til aften? Få kaffe og kage, en hurtig frokost eller en nyd en kulinarisk middag i parkens restaurant. Hvis I føler jer en smule lækkersultne, så kan I få en hurtig snack ved takeaway snackshoppen.
Mere mad og drikke

Bademuligheder

Sjov for både unge og gamle. Imens I slapper af i jacuzzien, plasker børnene rundt i poolen og rutsjer ned af vandrutsjebanerne. De yngste  børn vil elske at plaske rundt i soppe bassinet. Under jeres ophold har gratis adgang til badefaciliteterne, så I vil kunne få en mange dejlige familieminder.
Mere om bademulighederne

Sport og spil

Der er rig mulighed for, at alle kan være aktive. Vi har aktiviteter som: Bordtennis, basketball, minigolf og meget mere. Børnene kan spille bold på mulitibanden eller hoppe på trampolin. Få en unik oplevelse og kør på bobslæde ned af bjerget. I kan konkurrere med hinanden, imens I har det sjovt.
Alt om sport og spil

Børn

Lad trygt jeres børn boltre sig på legepladsen. Vores mindste gæster kan udfolde sig kreativt i Bollo Klubben, imens de ældre børn kan spille på spillemaskiner inde i vores spillehal. Bagefter kan I slutte dagen af med at spise god mad i jeres feriebolig.
Faciliteter for børn

Attraktioner

Bliv overrasket af det smukke landskab og nyd udsigten. Gå sammen en tur til Saarburg og oplev vandfaldet og slotsruinerne. Oplev sammen med familien det smukke landskab omkring parken. Hvad med en vinsmagning, en udflugt eller en tur i stoleliften? Der er så meget at lave i den lille by.
Tips til omgivelserne

Vandre- og cykelruter

Efter en god morgenmad med friske rundstykker er I klar til at tage på opdagelse i naturen. Oplev Saar Hunsrück områdets naturlige skønhed. Kilomestervis af dejlig natur venter på jer, hvad enten I vælger at vandre, tage cyklen eller køre i bil. Tag på oplevelse sammen og nyd hinandens selskab i naturen!
Vandre- og cykelture