Hvis I holder jeres næste familieferie hos Landal GreenParks, er I garanteret massevis af sjov og underholdning for hele familien – både i vores parker, men også i områderne omkring.

Hvis I booker ferie hos Landal Seawest, er I kun et stenkast fra Blåvand Zoo, der med sine eksotiske dyr kan sørge for, at familieferien bliver ekstra oplevelsesrig. Selvom I finder et væld af forskellige aktiviteter hos Landal Seawest, ved vi, at det også kan være tiltrængt at køre ud i naturen og gå på opdagelse efter de unikke seværdigheder, som området omkring har at byde på.

Foto Blåvand Zoo
Læs mere her

Blåvand Zoo er en oplevelse for store og små

Med overnatning nær Blåvand Zoo, kan I holde den ideelle ferie for hele familien – både store og små. Blåvand ligger kun en kort køretur fra Landal Seawest, hvor I kan køre midt i den smukke, uspolerede vesterhavsnatur.

Når I ankommer til Blåvand mini Zoo, kan I opleve mere end 400 dyr, hvor I kan hilse på alt fra heste til kænguruer til løver. Familiens mindste medlemmer kan også boltre sig på parkens legeplads, mens I nyder en varm kop kaffe i solen. Parken huser også et væld af børnevenlige dyr, så der er rig mulighed for at komme helt tæt på dyrene og opleve dem helt tæt på. Og hvis I gerne vil have familiens firbenede medlem med på ferien, må I heldigvis medbringe hunden hos både Landal Seawest og hos Blåvand Zoo.

Foto Blåvand Zoo

Blåvand zoo hjemmeside

Beliggende ud til det smukke og vilde Vesterhav

Blåvand Zoo er beliggende ud til det smukke og vilde Vesterhav, så når I har besøgt de mange fantastiske dyr i parken, kan I gå ned og løbe om kap på stranden, lege gemme i klitterne eller slikke sol i sandet.

Og så slutter I naturligvis en begivenhedsrig dag af med at køre tilbage til Landal Seawest, hvor der venter timevis af hygge i ferieboligen i aftentimerne.

Foto Blåvand Zoo

Ferie på Landal Seawest - Aktiviteter for store og små

Når I booker overnatning nær Blåvand Zoo, får I en ferie, hvor I kan kombinere badeland med sportsaktiviteter med besøg hos de lokale seværdigheder.

Hos Landal Seawest har I rig mulighed for at boltre jer i et væld af forskellige aktiviteter:
  • Tropisk badeland
  • Indendørs sportshaller
  • Vandre- og cykelture
  • Indendørs legeland
  • Og meget, meget mere…

Uanset om I har taget bedsteforældrene med på tur, eller det kun er jer og børnene, garanterer vi, at ingen vil kede sig på ferien. I har mulighed for at plaske i badelandet, konkurrere i sportshallerne og besøge lokale attraktioner – i jeres helt eget tempo.

Foto Blåvand Zoo

Læs mere om Landal Seawest her