Overnatning nær Bork Vikingehavn for hele familien

Hvis familien har brug for en spændende, afslappende og oplevelsesrig ferie, så er Landal Seawest en oplagt destination, da I får overnatning nær Bork Vikingehavn, som blot er en af mange seværdigheder i nærområdet.

Hos Landal Seawest kan I booke en feriebolig for hele familien, hvad end I er 4 eller 10 personer afsted. Og selvom I kan boltre jer i massevis af aktiviteter i ferieparken, anbefaler vi altid at gå på opdagelse i de fantastiske seværdigheder, der findes omkring vores ferieparker – og her er Bork Vikingehavn ingen undtagelse.
Læs mere her

Oplev vikingetiden på tætteste hold

I vil straks kunne mærke den helt særlige stemning, der findes på Bork Vikingehavn. I vandet ligger vikingeskibene og vugger samtidig med, at vikingerne er i fuld sving med dagens daglige gøremål, som indebærer alt fra at bygge huse til at sy nyt tøj.
Læs mere her

I har også mulighed for selv at prøve kræfter med træningsredskaberne og vikingespillene på vikingelegepladsen, og det er noget som familiens mindste medlemmer med garanti vil finde sjovt og spændende. I kan også ofre til de nordiske guder og selv iklæde jer datidens tøj, for at få vikingestemningen helt ind under huden.

Og så kan I naturligvis også slutte dagen af med et besøg i museumsbutikken, så I kan tage et minde med hjem fra jeres oplevelsesrige vikingedag.

Book ferien tæt på Bork Vikingehavn

Når I booker overnatning tæt på Bork Vikingehavn, har I mulighed for at skabe den ideelle ferie for hele familien, hvor I både kan komme ned i gear og slappe af, men også gå på opdagelse i fantastiske og unikke seværdigheder, der kan giver jer ny viden med hjem i bagagen.

Landal Seawest kan rumme hele familien

Når I booker overnatning nær Bork Vikingehavn hos Seawest, kommer I til at bo midt i den rå og uspolerede vesterhavsnatur, der er meget karakteristisk og på ingen måde ligner dén natur, der findes andre steder i Danmark.

Selv luften er anderledes – tung af salt og friskhed, og I vil hurtigt opdage, at I bliver draget af den helt specielle natur, I finder udenfor ferieboligens døre. Derfor anbefaler vi altid, at I tager jer tid til at nyde naturen, stilheden og friheden, og der er heldigvis, hvad føles som uendelige kvadratkilometer uspoleret natur omkring ferieparken.

Landal Seawest kan rumme hele familien

Ferieparken rummer også et væld af forskellige indendørs aktiviteter, som I kan benytte på jeres ferie:
  • Tropisk badeland
  • Bowling
  • Indendørs legeland
  • Minigolf
  • Spillemaskiner
  • Fitnesscenter
  • Og meget, meget mere…
Landal Seawest er den perfekte feriedestination for hele familien, hvis I både vil slappe af og nyde nutidens moderne aktiviteter samtidig med, at I vil rejse tilbage i tiden og opleve vikingernes storhedstid.

Læs mere om Landal Seawest her