Badeland i Europa

Det er ikke blot vores 7 danske parker der byder på ferie for vandhunde. Her kan du se Landals europæiske parker, der byder på ekstra meget sjov og vandplaskeri i deres badeland. Her er parker både i Tyskland, Holland og Schweiz.

Badeland for hele familien

Flere af vores udenlandske parker byder på et skønt badeland. Her er er der sjov for hele familien – Det er både mulighed at give den gas i rutsjebanerne eller for at lukke øjnene i og tage en slapper i spabadet eller saunaen, mens de mindste kan plaske i deres eget bassin. Du finder badeland på følgende europæiske parker:

Tropisk badeland

I Europa
Er I de helt store vandhunde, kan I vælge en feriepark med et stort og lækkert tropisk badeland, hvor stemningen er sat med tropiske planter, swimmingpoolbar og sjov for både store og små. Her finder I bølgebassin, flere rutsjebaner, udendørspool, de voksne kan hygge i spabadene eller saunaen, mens de mindste kan lege i børnebassinet.

Frister dette til jeres næste ferie? Så se mere på Landal Het Vennenbos (NL) og Landal De Lommerbergen (NL).

Nyhed: Saltato, en rutsjebane for vovehalse

Hof van Saksen leverer ultimativ vandsjov for børn i alle aldre. Ud over den nye vandrutsjebane Saltato har resortet yderligere tre spektakulære vandrutsjebaner.
  • Bombo er den største indendørs vandrutsjebane i verden og har et frit fald på hele 10 meter.
  • Intenso er den højeste rutsjebane til baderinge og har den stejleste hastighedshældning og en masse flotte lyseffekter.
  • Presto giver det ultimative adrenalinkick.
Ud over de fire store byder Hof van Saksen også på mindre vandrutsjebaner for børn i alle aldre. De små kan for eksempel hygge sig med at plaske med i det særlige, musikalske soppebassin. Badelandet tilbyder således uforglemmelige oplevelser for hele familien.

Når vejret er godt, kan indbyder Hof van Saksen til vandsjov ved strandlegepladsen ved ferieparkens sø, hvor der er rig mulighed for at slappe af og lege.
Book ferie med badeland hos Landal
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato