Familieferie

Vil du gerne have hele familien med på ferie? Så book en aktiv familieferie hos os. Med en aktiv familieferie hos os er I garanteret mange timers sjov og underholdning, hvor I kan plaske rundt i badelandet, tage en runde på golfbanen eller nyde den smukke natur.

Familieferie med aktiviteter for alle

Tag på ferie med hele familien og nyd at have tid til sjove aktiviteter, spil, leg, svømning og selvfølgelig hygge i jeres feriebolig. På Landals ferieparker er der aktiviteter for enhver alder og smag, I har mulighed for at besøge badelandet, golfbanen, legelandet og et væld af forskellige andre ting. Områderne omkring ferieparkerne indbyder også til aktiviteter såsom vandsport, mountainbike, vandreture og cykelture i de nærliggende byer.

Hyggelige stunder om spisebordet

I vores store ferieboliger er der god plads til at hele familien kan nyde en lækker morgenmad sammen inden dagens aktiviteter skydes i gang. Og når I kommer hjem efter en dejlig dag fuld af oplevelser kan I samles omkring bordet igen og spille spil, tegne og snakke om alt det der er sket i løbet af dagen.

Aktiviteter for hele familien

Badeland

Vandpjaskeri og vandrutsjebaner
Én af de mest populære aktiviteter er badelandet. Vand har en helt særlig tiltrækningskraft på både store og små vandhunde og i badelandet kan I få alle jeres ønsker opfyldt. Her er plads til vandpjaskeri både i børnebassinerne og i de store bassiner samt vandrutsjebaner med fart over feltet. Nyd hinandens selskab i spabadet og slut af med en tur i saunaen.

Legeplads

Leg både ude og inde
Slip børnene fri på legepladsen og lad dem bruge deres fantasi til fri leg på gyngerne, i sandkassen, i klatretårnet eller på rutsjebanen. Når vejret er godt er det super sjovt at lege ude men hvis vejret driller kan I smutte ind i legelandet i stedet. Uanset om legen foregår inde eller ude er der garanti for at børnene får brændt en masse krudt af !  Så er der ro på når I skal hjem og slappe af i ferieboligen.

Minigolf

Sjov for alle aldre
Minigolf er en sjov aktivitet for hele familien, hvor I kan dyste mod hinanden både individuelt og i hold. Banerne er flotte og fyldt med sjove udfordringer ved hvert hul. Tiden flyver afsted når I prøver kræfter med de flotte og udfordrende huller på minigolfbanen. Hvem bliver vinderen? Måske er der ovenikøbet en is på højkant? 

Oplevelser i naturen

Naturen er en uudtømmelig ressource fuld af oplevelser hele året rundt. Hver årstid har deres eget særpræg og skønhed og oplevelserne ligger og venter på jer lige uden for jeres feriebolig. På med sko og tøj der passer til vejret og så af sted på tur. At opholde sig i naturen giver en helt særlig ro, det lader batterierne op og løfter humøret. Måske har I samlet materialer undervejs på turen, som I kan lave kreative kreationer med når I er tilbage i jeres feriebolig.
Naturoplevelser i foråret

Reservér allerede nu

Vores store ferieboliger hvor der er plads til hele familien er utrolig populære, og derfor bør du booke din aktive familieferie allerede nu. Så kan I være helt sikre på at få fingrene i en feriebolig, hvor der er plads til alle familiens medlemmer. I kan booke en aktiv familieferie i en af vores danske ferieparker i en weekend, fem dage eller en hel uge.
Store ferieboliger