Familieferie

Vil du gerne have hele familien med på ferie? Så book en aktiv familieferie hos os. Med en aktiv familieferie hos os er I garanteret mange timers sjov og underholdning, hvor I kan plaske rundt i badelandet, tage en runde på golfbanen eller nyde den smukke natur.

Aktiv familieferie

Saml hele familien og tilbring en uge i en af vores ferieparker, hvor der er plads til leg og sjov, men også afslapning. I kan bo i en af vores store ferieboliger, hvor I kan bo alt fra 10 til 22 personer - så hvad end I er en stor eller lille familie, er der med garanti plads nok til jer alle. En aktiv familieferie i en af vores ferieparker vil holde jer beskæftiget og underholdt døgnet rundt, hvor I har mulighed for at besøge badelandet, golfbanen, legelandet og et væld af forskellige andre ting.

Hyggelige stunder om spisebordet

I vores store ferieboliger er der rigeligt plads til at hele jeres familie kan mødes omkring middagsbordet inden I begiver jer ud og oplever, hvordan en aktiv familieferie føles på helt tæt hold. Vores ferieboliger har et rummeligt opholdsrum, hvor I kan slænge jer i komfortable møbler og tænde for fjernsynet, når I kommer hjem efter en lang dag i badelandet eller legelandet.

Reserver allerede nu

Vores store ferieboliger hvor der er plads til hele familien er utrolig populære, og derfor bør du booke din aktive familieferie allerede nu. Så kan I være helt sikre på at få fingrene i en feriebolig, hvor der er plads til alle familiens medlemmer. I kan booke en aktiv familieferie i en af vores danske ferieparker i en weekend, fem dage eller en hel uge.
Store ferieboliger