Mød børnenes favorit: maskotten Bollo

Glæder du dig til at møde Bollo, eller savner du den bløde bjørn efter ferien? Så kan du besøge hans sjove børneunivers, der er fyldt med sjov. Her kan du spille forskellige spil på computer, tablet eller telefon, og du kan printe tegninger ud, som du selv kan farvelægge og hænge op derhjemme. Så er der sjov og underholdning både før, under og efter ferien.

Besøg Bollo Universet
    • Bollo bjørnen
    • Ungernes bedste ven
    • Fantastiske spil og aktiviteter

Brug ferien sammen med bjørnen Bollo

Leg og dans med Bollo

Bollo elsker at lege og danse - så kom og vær med! Du kan finde Bollo rundt omkring på parken og møder du Bollo, så giv ham bare et kæmpe bjørnekram eller en high-five. Det bliver Bollo altid glad for.

Hvis I vil vide hvornår I bedst kan møde Bollo, så er det en god idé at bruge Landal App'en. Her kan I følge med dag for dag og planlægge hvornår I skal forbi Bollos hus og hilse på den kære bjørn.

Mød Bollo på parken

Bjørnen Bollo, bor i sit eget hus på ferieparken, hvor børnene kan komme forbi og hilse på hvis Bollo altså er vågen. For alle ved jo at bjørne sov er meget. Hvis Bollo ligger og sover i sit hus, må du meget gerne lave en tegning og lægge den i postkassen, til når Bollo vågner. Det synes Bollo er dejligt at vågne op til.


Læs og hør historier med Bollo

Udover at danse, lege og sove elsker Bollo også at få læst en historie. Så har du lyst til at slappe af og hygge, kan du høre Bollo få læst op fra sin bog med gode historier. Så kom og hør Bollos bjørnehistorier eller andre eventyr!
Book din næste ferie
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
Landal App

Download den gratis Landal App. App'en giver dig mulighed for altid at kunne tjekke de aktuelle åbningstider for parken, aktiviteter og faciliteter samt meget mere.


Læs mere om privatlivspolitikken for denne app her.