Før vi ved af det, er det efterår og tid til at nyde juleferien. Så er det tid til at sætte farten ned, bruge tiden på lige det vi har lyst til og være sammen med dem vi holder af.

Book jeres juleferie nu og glæd jer til skønne oplevelser midt i naturen.

Bollos Univers

Glæder du dig til at møde Bollo, eller savner du den bløde bjørn efter ferien? Så kan du besøge hans sjove børneunivers, der er fyldt med sjov. Her kan du spille forskellige spil på computer, tablet eller telefon, og du kan printe tegninger ud, som du selv kan farvelægge og hænge op derhjemme. Så er der sjov og underholdning både før, under og efter ferien.
Besøg Bollos Univers

Mød Bollo på parken

Bjørnen Bollo, bor i sit eget hus på ferieparken. Her elsker Bollo at tage en god lang lur, så den er fuld af energi til at lege og danse med alle de glade gæster.

Hvis Bollo ligger og sover i sit hus, må du meget gerne lave en tegning og lægge den i postkassen, til når Bollo vågner. Det er dejligt at vågne op til!

Leg og dans med Bollo

Bollo elsker at lege og danse - så kom og vær med! Du kan finde Bollo rundt omkring på parken, og i vores app kan I se, hvornår han har særlige aktiviteter planlagt.

Læs og hør historier med Bollo

Udover at danse, lege og sove elsker Bollo også at få læst en historie. Så har du lyst til at slappe af og hygge, kan du høre Bollo få læst op fra sin bog med gode historier. Så kom og hør Bollos bjørnehistorier eller andre eventyr!