Feriecenter i Jylland

Feriecenter i Jylland giver mulighed for det hele

Vil I gerne holde ferie tæt ved børnevenlige strande og med kort afstand til spændende attraktioner og seværdigheder, så er et feriecenter i Jylland det oplagte valg. Jylland er med sin mangfoldige natur og mange turistattraktioner en fantastisk feriedestination for familien, der gerne vil have mulighed for både fordybelse, afslapning og oplevelser.

Book nu

Her bor I tæt ved både skov, hede og strand, og i lokalområdet venter en lang række fascinerende seværdigheder og sjove forlystelsesparker.

Har I lyst til en lang gåtur i skovens stille ro? Eller en spændende og aktiv ferie, hvor I udforsker Danmarkshistorien med de mange forskellige attraktioner? Når I bor på et af vores feriecentre i Jylland, har I mulighed for det hele.

Alle vores ferieparker i Danmark

Vælg selv om du vil være nær strand, vand, kyst eller skov. Landal GreenParks tilbyder det hele med vores 7 skønne parker i Danmark.
Find din ideelle feriebolig
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
  • Park - generelt
  • Park lokation
  • Park karakter
  • Specielle boliger

Feriecenter i Jylland med plads til hele familien

Er I en stor familie eller en venneflok, og vil I gerne have mulighed for at holde ferie sammen? Så kan I med fordel vælge at holde jeres ferie på et vores feriecentre i Jylland, hvor vi har ferieboliger i alle størrelser.

Her har I f.eks. mulighed for at booke en stor feriebolig med plads til op til 10 personer. Men I kan også vælge at booke nogle mindre ferieboliger ved siden af hinanden, så I stadig har mulighed for at trække jer tilbage og få lidt privatliv, når der skal slappes af, og dagens indtryk skal bearbejdes.

Masser af aktiviteter for både børn og voksne

Hvad skal danne rammen for de fysiske udfoldelser? Badelandet, sportshallen eller den smukke danske natur?

Et feriecenter i Jylland er perfekt, hvis I er en aktiv familie, der nyder at være sammen om sportslige aktiviteter. Svøm om kap i badelandet eller dyst mod hinanden i spil som basketball, minigolf, tennis eller hockey.

I kan også leje mountainbikes og få en cykeloplevelse ud over det sædvanlige i det vilde, kuperede terræn, som I finder overalt i Jylland.

Attraktioner tæt på parkerne - inspiration til dagsture

Inspiration til dagsture

Mange af vores ferieparker ligger tæt ved forlystelsesparker, hvor både børn og voksne kan få timer til at gå, så vil I have garanti for kriller i maven og mindeværdige oplevelser, er der rig mulighed for det.

Områderne omkring parkerne byder også på mange børnevenlige attraktioner, hvor I kan studere dyrene på nært hold - besøg f.eks. Aalborg Zoologiske have, Kattegatcentret, Ree Park eller Oceanariet, og kom helt tæt på dyrenes verden.

Læs mere om attraktionerne her

Oplev Jyllands mange facetter

Hos Landal GreenParks kan I opleve den danske natur, når den er aller bedst. Uanset, hvilket feriecenter i Jylland I vælger til jeres ophold, kommer I til at bo helt tæt på vandet.

Rønbjerg, Grønhøj, Ebeltoft og Seawest er stranden blot en kort gåtur væk, og hos Søhøjlandet bor I omkranset af søer. Nyd den smukke solnedgang ved Vesterhavet efter en lang dag i bølgernes brus, eller spadser en tur i aftenskumringen i det unikke landskab ved Søhøjlandet i Gjern Bakker.

Hvad enten de naturskønne omgivelser inspirerer til afslappelse eller action, vil et feriecenter i Jylland give jer mulighed for at være sammen som familie på lige præcis den måde, I har lyst til:

Tag en bog eller et sæt strandtennis med på stranden og nyd en doven dag uden andet på programmet end solskin og samvær. Eller tag jeres cykler med på ferien og kør en lang tur i det smukke jyske landskab.

Trænger du og kæresten til lidt kvalitetstid med hinanden?

Så kan et ophold i en af vores jyske ferieparker med garanti sætte gang i romantikken. Tag jer tid til hinanden og nyd en god, hjemmelavet middag i en af vores hyggelige ferieboliger midt i naturen.

Eller vælg den nemme løsning og slip for opvasken ved at spise i restauranten efter en skøn dag i den jyske natur.