Feriecenter i Jylland

Feriecenter i Jylland tæt på det hele

Vil I gerne holde ferie tæt ved børnevenlige strande og med kort afstand til spændende attraktioner og seværdigheder, så er et feriecenter i Jylland det oplagte valg. Jylland er med sin mangfoldige natur og mange turistattraktioner en fantastisk feriedestination for familien, der gerne vil have mulighed for både fordybelse, afslapning og oplevelser.
  • Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
  • Gratis aktiviteter og faciliteter
  • Fri adgang til svømmehal/badeland
  • Gratis wifi
  • Valgfri ankomst- og afrejsedag
  • Slutrengøring med i prisen

Ferie i Jylland kan være mange ting. Hvert område har sit eget særpræg men fælles for alle Landals ferieparker er, at de ligger midt i naturen og tæt på vandet. 

Her kan I bo tæt ved både skov, hede og strand, og på ferieparken er der masser af aktiviteter at vælge imellem både indendørs i badelandet, sportshallen eller legelandet og udenfor på legepladsen, boldbanen eller minigolfbanen.

I lokalområdet venter en lang række fascinerende seværdigheder og sjove forlystelsesparker så der er rig mulighed for at tage på spændende dagstur.

Alle vores ferieparker i Danmark

Book din næste ferie
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato

Feriecenter i Jylland med plads til hele familien

Er I en stor familie eller en venneflok, og vil I gerne have mulighed for at holde ferie sammen? Så kan I med fordel vælge at holde jeres ferie på et vores feriecentre i Jylland, hvor vi har ferieboliger i alle størrelser.

Her har I f.eks. mulighed for at booke en stor feriebolig med plads til op til 10 personer. Men I kan også vælge at booke nogle mindre ferieboliger ved siden af hinanden, så I stadig har mulighed for at trække jer tilbage og få lidt privatliv, når der skal slappes af, og dagens indtryk skal bearbejdes.

Masser af aktiviteter for både børn og voksne

Hvad skal danne rammen for de fysiske udfoldelser? Badelandet, sportshallen eller den smukke danske natur?

Et feriecenter i Jylland er perfekt, hvis I er en aktiv familie, der nyder at være sammen om sportslige aktiviteter. Svøm om kap i badelandet eller dyst mod hinanden i spil som basketball, minigolf, tennis eller hockey.

I kan også leje mountainbikes og få en cykeloplevelse ud over det sædvanlige i det vilde, kuperede terræn, som I finder overalt i Jylland.

Attraktioner tæt på parkerne - inspiration til dagsture

Oplev Jyllands mange facetter

Hos Landal kan I opleve den danske natur, når den er aller bedst. Uanset, hvilket feriecenter i Jylland I vælger til jeres ophold, kommer I til at bo helt tæt på vandet.

Rønbjerg, Grønhøj, FyrklitEbeltoft og Seawest er stranden blot en kort gåtur væk, og hos Søhøjlandet bor I omkranset af søer. Nyd den smukke solnedgang ved Vesterhavet efter en lang dag i bølgernes brus, nyd den maritime stemning i Ebeltoft, eller spadser en tur i aftenskumringen i det unikke landskab ved Søhøjlandet i Gjern Bakker.

Hvad enten de naturskønne omgivelser inspirerer til afslappelse eller action, vil et feriecenter i Jylland give jer mulighed for at være sammen som familie på lige præcis den måde, I har lyst til:

Tag en bog eller et sæt strandtennis med på stranden og nyd en doven dag uden andet på programmet end solskin og samvær. Har I lyst til at være aktive, kan I leje cykler på parken og køre på opdagelse i det smukke jyske landskab. 

Tag på kæreste ophold i Jylland

Snup en tiltrængt pause fra den travle hverdag og få tid til at nyde hinanden. Et ophold på en af vores jyske ferieparker giver rig mulighed for at romantikken kan blomstre.. Tag jer tid til hinanden og nyd en god, hjemmelavet middag i en af vores hyggelige ferieboliger midt i naturen.

Gå en tur langs stranden og nyd solnedgangen, pak en picnickurv og tag på skovtur eller måske har I lyst til at cykle på opdagelse i området omkring parken.

Når I tager på kæreste ophold, er der tid og ro til at få snakket rigtig sammen, få grinet og pjattet og slippe hverdagens faste rutiner.