Cykel i Holland

Holland viser sig fra sin bedste side, når du hopper på cyklen og ser dig omkring. Du kan vælge mellem de mange forskellige cykelruter rundt omkring, eller planlægge din egen rute her. På den måde kan du køre gennem nogle af Hollands smukkeste steder.

Du kan tage madpakke med på cykelturen og nyde en lækker frokost i naturen.

Ligemeget hvordan du griber din cykeltur an, kan du være sikker på en skøn oplevelse og smuk natur.

Cykelruter

Provinsen Gelderland er et af de steder i Holland, hvor cykling er mest udbredt, og hvor du derfor finder nogle af de bedste cykelruter. Her kan du besøge Nationalpark De Hoge Veluwe. I dette område kan du opleve den smukke natur, der blandt andet byder på skov, mose og bjerge, og hvis du er heldig kan du måske støde på en hjort eller andet vildt. Veluwe ligger ikke langt fra Landal Miggelenberg.

Vil du opleve cyklisternes paradis? Så skal du komme til Drenthe provinsen, der med 17.000 km cykelsti i varieret landskab og små karakteristiske landsbyer gør en dag på cykel sjov og spændende. Ønsker du i stedet mere action kan du for eksempel tage Gieten-Gasselte ruten på mountainbike gennem skoven. Denne rute ligger lige rundt om hjørnet fra Landal het Land van Bartje.

Vil du udforske det smukke bjerglandskab på cykel? I Limburg provinsen er der lidt for alle - lige fra bjergtinder og krusende vandløb til skove og landsbyer. Er du til konkurrencer er Limburg også stedet for dig. Her konkurreres hvert år i forskellige klasser på bakkerne Cauberg og Kruisberg.

Vores tips

  • Oplev Grote Rieverenroute hvor du cykler langs floderne. Undervejs på turen kan du kan stoppe og plukke æbler og appelsiner.
  • Find ruter, der fører dig igennem nogle af de unikke byer i Holland: For eksempel Arnhem og Nijmegen, der er omgivet af fantastisk natur.
  • Cykl en tur til Veluwe - et fantastisk område for både cykling og vandreture i skoven og på heden.