Juleshopping og julehygge

Hvad med at kombinere en dejlig weekend væk hjemmefra med at få købt alle julegaverne?

Book juleopholdet nu
Landal Seawest
Landal Grønhøj Strand
Landal Søhøjlandet
Landal Middelfart
Landal Ebeltoft
Landal Rønbjerg
Landal Fyrklit
Vores anbefalinger
Book juleferien nu
Oversigt over julemarkeder i Danmark

For mange er det blevet en hyggelig tradition, at købe gaver sammen og få en hyggelig dag ud af det.  I Danmark har vi tradition for at pynte op til jul og gøre de mørke og kolde måneder lidt ekstra hyggelige med masser af belysning. I de fleste byer er der masser af aktiviteter op til jul og byens forretninger er flot pyntede og klar med ekstra gode tilbud.

Vi har samlet lidt inspiration til de mest hyggelige julemarkeder og julebyer i nærheden af vores parker. Se hvor i landet I finder de bedste julemarkeder.

Når I booker et ophold på en af Landals danske parker, er der altid en stemningsfyldt by med julemarked og juleshopping lige i nærheden. Alle vores danske parker skruer op for julehyggen fra midten af november.

Hold øje med Landal appen for at se de forskellige juleaktiviteter på parkerne. Kom i ægte julestemning på de forskellige julemarkeder og få klaret alle jeres julegaveindkøb på én gang – nyd en pause i juleshoppingen og hyg jer med en varm kop gløgg og lækre lune æbleskiver.

Oversigt over julemarkeder