Efterårsferie 2024: Underholdning og afslapning - Uanset vejret
Ønsker du en ferie, hvor du og din familie kan slappe af, være aktive og have det sjovt sammen i efteråret? Tilbring efterårsferien 2024 på en af Landals danske parker, hvor hele familien kan nyde en hyggelig feriebolig, hvor der er masser af aktiviteter lige uden for døren.
Udforsk efterårets smukke og farverige natur, eller hyg jer med de mange indendørs aktiviteter på de kølige og regnfulde dage. 
Det er lige præcis sådan, den perfekte efterårsferie med børn skal være.
  • Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
  • Gratis aktiviteter og faciliteter
  • Fri adgang til svømmehal/badeland*
  • Gratis wifi
  • Valgfri ankomst- og afrejsedag
  • Slutrengøring med i prisen
*Ebeltoft undtaget
Vores anbefaling til efterårsferien i Danmark
Efterårsferie i Danmark 2024
Efterårsferie 2024 hos Landal
Hyggelig efterårsferie 2024

Oplev magien ved en efterårsferie hjemme i Danmark! Lad dig begejstres af efterårets farver, mens du nyder Danmarks alsidige natur. På regnvejrsdage venter der en verden af sjove aktiviteter, som vil få alle i godt humør.

Se årstidernes skiften og mærk freden og roen, mens du oplever mindeværdige stunder. Landals feriecentre er oplagte til en familieferie, hvor det sjove er i fokus. Der er plads til leg, latter og gode stunder for alle aldre.

Børnene står vores hjerter særligt nært, og vores aktivitetsprogram er skræddersyet til de små, så de kan have det sjovt, mens de voksne kan slappe af og nyde den gode stemning. Så tag springet og oplev en efterårsferie, som du vil huske i lang tid fremover. Velkommen til dit næste eventyr på en af Landals syv Feriecentre!