Efterårsferie med underholdningsgaranti – uanset vejr

Hold efterårsferien 2020 ved Landal GreenParks, hvor hele familien kan nyde kvalitetstid sammen uden et eneste kedeligt øjeblik.

Gå på opdagelse i efterårets smukke og farverige natur, eller mor jer med de mange indendørsaktiviteter på kolde og våde dage.

Book nu

Hvorfor holde efterårsferie hos Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og faciliteter
 Fri adgang til svømmehal/badeland
 Gratis wifi
 Valgfri ankomst- og afrejsedag
 Slutrengøring med i prisen

Læs mere om vores danske ferieparker, der alle byder på helt unikke oplevelser.

Læs hvad vores gæster siger

Find din ideelle feriebolig
Vælg destination
Vælg opholdstype
fr 9 okt 2020
Vælg ankomstdato
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
  • Boligstørrelse
  • Boligindretning
  • Specielle boliger
  • Boligfaciliteter
  • Bademuligheder
  • Aktiviteter for børn
  • Sportsaktiviteter
  • Aktiviteter i området
  • Park lokation
  • Labels

Sjov på ferieparken

På vores tre største danske ferieparker har vi i efterårsferien sammensat et sjovt aktivitetsprogram, så der altid er noget spændende at tage sig til. På Landal Seawest, Søhøjlandet og Rønbjerg kan du derfor være med til vores helt særlige efterårsaktiviteter - uanset vejret udenfor.

Efterårsferie 2020 i den smukke natur

Når træernes blade begynder at skifte fra grønne farver til en smuk, varm palette af gul, rød og brun, og det nedfaldne løv dækker skovbunden som et raslende, blødt tæppe, er der ikke noget bedre end at gå lange ture ude i den fri natur.

Har I endnu ikke planlagt, hvad der skal ske i jeres efterårsferie? Bestiller I et ophold hos Landal GreenParks, er I garanteret at kunne opleve efterårets ekspressive farvespil på allertætteste hold. Vores fantastiske parker er alle beliggende midt i den smukkeste danske natur, nær ved strand, hede eller skov, hvor der er rig mulighed for at beundre årstidernes skiften.

Hvad siger vores gæster?


★★★★★

Pænt, rent og vedligeholdt i såvel huse som center. Mange gode og sjove aktivitetsmuligheder for hele familien til meget fornuftig pris.

Skrevet af: Helle Buus, november 2018

Se alle anmeldelser
★★★★☆
Google logo


★★★★★

Vi er netop hjemvendt efter nogle dage i Sea West. En dejlig ren bolig og gode faciliteter. Vi kommer gerne igen �


Skrevet af: Bettina Elmeskov Mortensen , oktober 2018

Se alle anmeldelser
★★★★☆

 

Inspiration til dagsture i efterårsferien

Dagsture i efteråret

I Danmark er der masser at lave i efterårsferien. Over hele landet findes der mange forskellige aktiviteter for både børn og voksne.

Må det gerne være lidt uhyggeligt? Tag eksempelvis ungerne med til Halloween-uge i efterårsferien i Tivoli Friheden i Aarhus, hvor I kan møde både hekse, spøgelser og monstre på jeres tur rundt mellem forlystelserne.

Læs mere om attraktionerne her

Efterårsferie 2020 med masser af aktiviteter

Når du bor på en af vores danske parker, er du omgivet af fantastiske attraktioner. Der er et utal af muligheder i efterårsferien for hele familien.

I kan tage til den hyggelige Høstfest i Fårup Sommerland, hvor der vil være pyntet op med guirlander, halm og gammeldags høstmaskiner. Alle forlystelserne med undtagelse af vandlandet er åbne i efterårsferien, så der er rig mulighed for at få en tur i rutsjebanerne og karrusellerne.

Kunne I tænke jer at rejse 1000 år tilbage i tiden og opleve, hvordan de danske vikinger levede?

Så er et besøg i Bork Vikingehavn nær Landal Seawest absolut et must at besøge! På dette levende museum kan I opleve "ægte" vikinger i autentisk beklædning, der demonstrerer håndværk og datidens spil og lege, og i museets shop kan I købe vikinge-inspirerede smykker, kunsthåndværk og brugsgenstande.

Fantastiske dyre- og naturoplevelser venter i efterårsferien

Brug jeres efterårsferie på at komme helt tæt på den smukke og betagende danske natur. Vælger I f.eks. at bestille en feriebolig i vores feriepark Seawest, er der ikke langt til en af de største natur- og dyreoplevelser, I kan få herhjemme, nemlig Sort Sol.

Sort Sol betegner det fænomen, når stærene samles i enorme flokke for at drage på træk, og det sælsomme syn kan blandt andet opleves ved Tipperne i Nørre Nebel. Her har I mulighed for at se mere end 1 million fugle danne fascinerende mønstre på aftenhimlen.

Det er også omkring dette område, at I kan være så heldige at støde på kronhjorte eller dådyr i brunst. Og fordi krondyrene herhjemme er så vant til mennesker, kan I endda være så heldige at komme helt tæt på, når de brølende hanner gør, hvad de kan for at tiltrække hunnerne.

Så tag familien med ud i den smukke efterårsnatur, og del en helt fantastisk naturoplevelse med hinanden.

Gå på jagt efter rav i efterårsferien

Perioden omkring efterårsferien er den bedste sæson at finde rav, så hvis du og resten af familien holder af lange gåture langs stranden, så er det bare om at komme ud og lede efter havets guld!

Grunden til, at efteråret er den bedste årstid til at finde rav, er blandt andet, at det kolde hav har en bedre opdrift og derfor sender mere rav ind på kysten.

Samtidig er efterårets hyppige storme og blæsevejr også gunstige forhold for ravet, og i og med der sjældent er nær så mange mennesker ved stranden om efteråret, er der ikke så stor konkurrence, og I har derfor rigtig mange gode chancer for at gå hjem med lommerne fulde af rav.

Hvis I vælger at holde jeres efterårsferie på Landal Seawest eller Landal Grønhøj, bor I blot et stenkast fra nogle af de absolut bedste steder at lede efter rav. Så tag vandreskoene og vindjakken på, og begiv jer afsted på jagt!

Er du på udkig efter en anden ferie?

Weekendtur - spar op til 25%

Er der gået hverdag i den derhjemme, og trænger I til at komme ud og opleve noget nyt?

Vandplaskeri, natur, hygge og aktiviteter


Vinterferie

Nyd et dejligt ophold i vinterferien

Fra 14. februar til 23. februar 2020

Påskeferie 2021

Nyd påsken med oplevelser i naturen og med hygge i ferieboligen.

Fra 26. marts til 5. april 2021


Sommerferie 2020 - spar op til 20%

Aktiviteter, underholdning og storslåede naturoplevelser for hele familien.

Fra 26. juni til 10. august 2020

Læs mere om de danske parker og book allerede nu!

Læs mere om vores danske parker og bestil jeres ferie allerede nu - så kan I være sikre på at få netop den feriebolig i den feriepark, der tiltaler jer mest.

Her kan I læse mere om de enkelte parkers faciliteter, bademuligheder og oplevelser i lokalområdet.