Efterårsferie med underholdningsgaranti – uanset vejr

Hold efterårsferien ved Landal GreenParks, hvor hele familien kan nyde kvalitetstid sammen uden et eneste kedeligt øjeblik.

Gå på opdagelse i efterårets smukke og farverige natur, eller mor jer med de mange indendørsaktiviteter på kolde og våde dage.

Book nu

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og faciliteter
 Fri adgang til svømmehal/badeland
 Gratis wifi
 Valgfri ankomst- og afrejsedag
 Slutrengøring med i prisen

Læs mere om vores danske ferieparker, der alle byder på helt unikke oplevelser.

Læs hvad vores gæster siger

Søg & book

Vælg nedenfor længde på din ferie og ankomstdato. Hvis disse ikke er valgt, vil det bedste tilbud for de kommende 2 måneder blive vist.
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kontakt vores kontakt center på info@landal.dk eller +45 70 23 20 30.
(Åbent hele ugen 08.00-20.00 - kan variere)

Land eller region
OK
Land eller region
Ankomst dag
Periode

2-5 nætter ank. ons-lør

6+ nætter

2-5 nætter ank. søn-tir

8+ nætter

13+ nætter

Periode
OK
Ankomst dag
Antal
OK
Antal

Land eller region

Omgivelser

Park

Park faciliteter

Park aktiviteter

Ferieboliger

Ferieboliger faciliteter

Henter data...

Ingen meddelelse

Ingen meddelelse

Efterårsferie i Jyllands smukke natur

Når træernes blade begynder at skifte fra grønne farver til en smuk, varm palette af gul, rød og brun, og det nedfaldne løv dækker skovbunden som et raslende, blødt tæppe, er der ikke noget bedre end at gå lange ture ude i den fri natur. Har I endnu ikke planlagt, hvad der skal ske i jeres efterårsferie? Bestiller I et ophold hos Landal GreenParks, er I garanteret at kunne opleve efterårets ekspressive farvespil på allertætteste hold. Vores fem, fantastiske parker i Jylland er alle beliggende midt i den smukkeste danske natur, nær ved strand, hede eller skov, hvor der er rig mulighed for at beundre årstidernes skiften.

Hvad siger vores gæster?


★★★★★

Pænt, rent og vedligeholdt i såvel huse som center. Mange gode og sjove aktivitetsmuligheder for hele familien til meget fornuftig pris.

Skrevet af: Helle Buus, november 2018


★★★★★

Det er anden gang vi er her og det er stadig super godt for børn i alle aldre👌🏻


Skrevet af: Christian Schou Thrysøe, september 2018

Efterårsferie med masser af aktiviteter

I Danmark er der masser af lave i efterårsferien. Over hele landet findes der mange forskellige aktiviteter for både børn og voksne.

Må det gerne være lidt uhyggeligt? Så tag ungerne med til Halloween-uge i efterårsferien i Tivoli Friheden i Aarhus, hvor I kan møde både hekse, spøgelser og monstre på jeres tur rundt mellem forlystelserne.

I kan også tage til den hyggelige Høstfest i Fårup Sommerland, hvor der vil være pyntet op med guirlander, halm og gammeldags høstmaskiner. Alle forlystelserne med undtagelse af vandlandet er åbne i efterårsferien, så der er rig mulighed for at få en tur i rutsjebanerne og karrusellerne.

Kunne I tænke jer at rejse 1000 år tilbage i tiden og opleve, hvordan de danske vikinger levede? Så er et besøg i Bork Vikingehavn nær Landal Seawest absolut et must at besøge! På dette levende museum kan I opleve "ægte" vikinger i autentisk beklædning, der demonstrerer håndværk og datidens spil og lege, og i museets shop kan I købe vikinge-inspirerede smykker, kunsthåndværk og brugsgenstande.

Efterårsferie midt i naturen

Det er oplagt at bruge efterårsferien på at gå lange ture i det fri, når naturen viser sig fra sin flotteste side. Og I kan med fordel kombinere jeres vandreture med spændende kultur- eller naturoplevelser. Bor I på Landal GreenParks feriepark i Grønhøj i Nordjylland, kan I f.eks. tage på en spændende bunkertur, hvor I kan udforske de mange bunkere fra anden verdenskrig, der ligger langs kysten. Længere nede ad den danske vestkyst, nærmere bestemt Søndervig, tæt på vores feriepark Seawest, bliver der hvert år afholdt sandskulpturfestival, hvor en masse af de dygtigste sandskulptører i verden bygger imponerende sandslotte og kunstværker udformet i sand. Udstillingen har åbent hver dag i efterårsferien, så mangler I idéer til jeres egne sandslotte, er der god lejlighed til at blive inspireret her.

Gå på jagt efter rav i efterårsferien

Perioden omkring efterårsferien er den bedste sæson at finde rav, så hvis du og resten af familien holder af lange gåture langs stranden, så er det bare om at komme ud og lede efter havets guld! Grunden til, at efteråret er den bedste årstid til at finde rav, er blandt andet, at det kolde hav har en bedre opdrift og derfor sender mere rav ind på kysten. Samtidig er efterårets hyppige storme og blæsevejr også gunstige forhold for ravet, og i og med der sjældent er nær så mange mennesker ved stranden om efteråret, er der ikke så stor konkurrence, og I har derfor rigtig mange gode chancer for at gå hjem med lommerne fulde af rav. Hvis I vælger at holde jeres efterårsferie på Landal Seawest eller Grønhøj, bor I blot et stenkast fra nogle af de absolut bedste steder at lede efter rav. Så tag vandreskoene og vindjakken på, og begiv jer afsted på jagt!

Fantastiske dyre- og naturoplevelser venter i efterårsferien

Brug jeres efterårsferie på at komme helt tæt på den smukke og betagende danske natur. Vælger I f.eks. at bestille en feriebolig i vores feriepark Seawest, er der ikke langt til en af de største natur- og dyreoplevelser, I kan få herhjemme, nemlig Sort Sol. Sort Sol betegner det fænomen, når stærene samles i enorme flokke for at drage på træk, og det sælsomme syn kan blandt andet opleves ved Tipperne i Nørre Nebel. Her har I mulighed for at se mere end 1 million fugle danne fascinerende mønstre på aftenhimlen. Det er også omkring dette område, at I kan være så heldige at støde på kronhjorte eller dådyr i brunst. Og fordi krondyrene herhjemme er så vant til mennesker, kan I endda være så heldige at komme helt tæt på, når de brølende hanner gør, hvad de kan for at tiltrække hunnerne. Så tag familien med ud i den smukke efterårsaften, og del en helt fantastisk naturoplevelse med hinanden.