Start det nye år med en dejlig nytårsferie hos Landal
Oplev en fortryllende nytårsferie hos Landal, hvor børn og voksne kan starte året med glæde og eventyr.

Book jeres nytårsophold og se frem til en uforglemmelig aften og nogle fantastiske nytårsdage. Med familie og venner kan I nyde tiden sammen gennem sjove aktiviteter og udforske den smukke natur. Vores nytårsferie er designet med børn i tankerne, så hele familien kan få en festlig og afslappende start på det nye år. Tag springet – bestil jeres nytårsophold nu og kickstart et eventyrligt nyt år fyldt med glæde og nærvær.
  • Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
  • Gratis aktiviteter og faciliteter
  • Fri adgang til svømmehal/badeland*
  • Gratis wifi
  • Valgfri ankomst- og afrejsedag
  • Slutrengøring med i prisen
*Ebeltoft undtaget
Nytårsferien 2024
Vores anbefaling
Nytårsferie hos Landal
Start det nye år med en skøn nytårsferie

Hvorfor ikke tilbringe nytårsferien midt i den danske natur på en af Landals hyggelige ferieparker? En ferie, hvor kvalitetstid og underholdning for hele familien er i højsædet. Glem hverdagen for en stund og nyd i stedet nærværet med familien i den hyggelige feriebolig.

Udforsk badelandet eller deltag i parkens mange aktiviteter. Tiden vil flyve afsted, og før du ved af det, er det nytårsaften. På de større parker kan du bestille takeaway, men hvis du er en madentusiast, er der også mulighed for at lave mad i ferieboligen. Genoplad hele familien med en vidunderlig nytårsferie i smukke Danmark.