Start det nye år med en dejlig nytårsferie hos Landal GreenParks

Stik af fra stress, larm og store forventninger til nytåret, og nyd i stedet afslappende og sjove dage hos Landal GreenParks.

Book et nytårsophold og få en uforglemmelig aften og nogle skønne nytårsdage med familie og venner. Her kan I komme godt ind i det nye år med mange sjove aktiviteter og den smukke natur, så I igen er klar til hverdagen efter ferien.

Slip bekymringerne - bestil nytårsopholdet i dag

Book nu

Find din ideelle feriebolig
Land og region
Vælg opholdstype
ma 28 dec 2020
Vælg ankomstdato
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
  • Boligstørrelse
  • Boligindretning
  • Specielle boliger
  • Boligfaciliteter
  • Bademuligheder
  • Aktiviteter for børn
  • Sportsaktiviteter
  • Aktiviteter i området
  • Park lokation
  • Labels

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og faciliteter
 Fri adgang til svømmehal/badeland
 Gratis wifi
 Valgfri ankomst- og afrejsedag
 Slutrengøring med i prisen

Læs mere om vores danske ferieparker, der alle byder på helt unikke oplevelser.

Nytårsferie med hele familien

Få aftener i løbet af året må ligge under for et lige så stort forventningspres som nytårsaften. Årsskiftet bliver af de fleste markeret med manér, og ofte ligger der lige så mange overvejelser og samme mængde planlægning bag, som det er tilfældet med juleaften eller en rund fødselsdag.

Trænger I til en afslappende nytårsaften uden for mange armbevægelser og ståhej? Så book en skøn nytårsferie i en af Landal GreenParks' mange dejlige ferieparker. Uanset om I er en mindre eller en stor flok, der skal afsted, har vi en feriebolig, der matcher jeres behov og forventninger.

Hvad siger vores gæster?

★★★★★

Fantastisk afslappende atmosfære, dejligt badeland og velholdte huse.Skrevet af: Pernilleogthomas Engstrom, februar 2019

Se alle anmeldelser
★★★★☆
Google logo

★★★★★

Et fantastisk sted. meget afslappende. Alle du pakker dine tasker, gå oplevelse Landal GreenParks Danmark . No doubt Landal GreenParks worth fire**** . Happy new year 2019 🥳🥳🥳🥳

Skrevet af: Alexander Eric Dheka, januar 2019

Se alle anmeldelser
★★★★☆

 

Skyd det nye år ind med en afslappende nytårsferie

Måske har I aldrig overvejet at rejse væk hen over nytåret, men faktisk er der mange gode grunde til, at årsskiftet er det perfekte tidspunkt at holde ferie. For mange mennesker er juletiden nemlig en hektisk og stressende periode, og derfor er en afslappende og uhøjtidelig nytårsferie den oplagte måde at komme ned i gear efter julens mange julefrokoster, julevisitter og panik-indkøb af gaver og flæskesteg. Samtidig er årsskiftet en kærkommen lejlighed til at gøre status over det forgangne år og måske lægge planer for det kommende. Og findes der en bedre ramme for afslapning og eftertænksomhed end en hyggelig feriebolig midt i den smukke, afstressende natur?

Vores ferieparker har hver sin unikke beliggenhed nær ved enten skov, strand eller hede, og alle vores ferieboliger er naturligvis fuldt udstyret med alle de faciliteter, I forventer på jeres ferie. I bestemmer selv, om I vil være aktive eller bruge tiden på at slappe af i hinandens selskab - med badeland, sportshal og masser af udendørs aktiviteter er der rig mulighed for at være sammen på lige præcis den måde, I har lyst til.

den perfekte start på året med en nytårsferie

Forestil dig at vågne nytårsdag med udsigt til den skønneste natur. Nyd en kop kaffe og et rundstykke, som I har bestilt på forhånd, og brug herefter formiddagen i det subtropiske badeland. Når I er blevet sultne efter at have boltret jer i bølgerne, kan I snuppe en pizza i vores restaurant. Og om eftermiddagen kan I hygge jer med brætspil, varm kakao eller en god bog i jeres feriebolig. Eller måske begive jer afsted på en dejlig spadseretur i det friske vintervejr? Dronningens nytårstale må I naturligvis ikke gå glip af, men I behøver ikke stresse over madlavning - I bestiller blot en lækker menu i vores restaurant, som I selv færdiggør og nyder i jeres feriebolig.

Når klokken nærmer sig midnat, er det op at stå på stolene, så I er klar til at springe ind i det nye år, og når fyrværkeriet oplyser himlen, kan I betragte det med den smukkeste natur som baggrund. 1. januar er den eneste dag på året, hvor det er helt legalt at blive i sengen hele dagen - men det tør vi godt garantere, at I ikke kommer til, hvis I vælger at holde nytårsferie hos Landal GreenParks.

Kort sagt er en nytårsferie i en af Landal GreenParks' mange skønne ferieparker den perfekte måde at tilbringe en dejlig, afslappende nytårsaften og 1. januar med dem, du holder af.

Hold nytårsferie med alle dem, du holder af

Vil I gerne holde nytår sammen med hele familien? Så kan I både vælge at bo i nogle af vores store ferieboliger med ekstra god plads, eller I kan bestille to eller flere boliger ved siden af hinanden. På den måde er der næsten ingen grænser for, hvor stort et selskab I kan holde nytårsaften.

Er du på udkig efter en anden ferie?

Vinterferie

Nyd et dejligt ophold i vinterferien

Fra 14. februar til 23. februar 2020


Påskeferie 2021

Nyd påsken med oplevelser i naturen og med hygge i ferieboligen.

Fra 26. marts til 5. april 2021

Sommerferie 2021

Aktiviteter, underholdning og storslåede naturoplevelser for hele familien.

Fra 26. juni til 10. august 2021


Efterårsferie 2020 - spar op til 25%

Book en oplevelsesrig efterårsferie med familien og slap af med en dejlig ferie i Danmark.

Fra 9. oktober til 18. oktober 2020

Læs mere om de danske parker og book allerede nu!

Læs mere om vores danske parker og bestil jeres ferie allerede nu - så kan I være sikre på at få netop den feriebolig i den feriepark, der tiltaler jer mest.

Her kan I læse mere om de enkelte parkers faciliteter, bademuligheder og oplevelser i lokalområdet.