Miniferie i pinsen

Se pinsesolen danse på jeres miniferie i pinsen til en af vores danske ferieparker beliggende i vidunderlige, naturskønne omgivelser.

Her får I et tiltrængt pusterum, hvor I kan nyde at være sammen om en masse sjove aktiviteter som fx badeland, minigolf eller lasertag.

Eller du kan tage kæresten med på en skøn miniferie i pinsen, hvor I nyder naturen og bliver forkælet med mad fra vores restaurant.

Book nu

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og faciliteter
 Fri adgang til svømmehal/badeland
 Gratis wifi
 Valgfri ankomst- og afrejsedag
 Slutrengøring med i prisen

Læs mere om vores danske ferieparker, der alle byder på helt unikke oplevelser.

Læs hvad vores gæster siger

Find din ideelle feriebolig
Vælg destination
Vælg opholdstype
fr 29 maj 2020
Vælg ankomstdato
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
  • Boligstørrelse
  • Boligindretning
  • Specielle boliger
  • Boligfaciliteter
  • Bademuligheder
  • Aktiviteter for børn
  • Sportsaktiviteter
  • Aktiviteter i området
  • Park lokation
  • Labels

Pinseophold: Find jeres foretrukne feriepark

I finder ferieparker fordelt i hele Jylland og Fyn, der har hvert sit særpræg og unikke natur. Vores parker er beliggende i alt fra Ebeltoft i øst til Nørre Nebel i vest, så I kan uden problemer finde en feriepark, der ikke er mange timers kørsel fra jeres hjem.

Alle vores ferieparker kan danne den ideelle ramme om jeres pinseferie i 2021, da de alle huser en lang række sjove og underholdende aktiviteter, der kan benyttes af hele familien. Det er dog områderne omkring parkerne, der skiller sig ud fra hinanden, da de har forskellige særpræg:

Pinseferie for hele familien

Nyd en forlænget weekend med lune temperaturer, fuglesang og lyse aftener på terrassen på en af vores ferieparker. Pinseferien 2021 er lig med et tiltrængt afbræk fra en travl hverdag og hvor hele familien kan samles og nyde hinandens selskab i smukke og naturskønne omgivelser.
I kan nøjes med at tage afsted et par dage, eller holde en hel uges ferie, hvor sjove og familievenlige aktiviteter kan danne ramme om jeres pinseophold. I kan allerede reservere jeres pinseferie 2021 nu.

Hvad siger vores gæster?

★★★★★

Skønt sted. Dejlig hytte som ikke bare er lavet af pap som man ofte oplever. Gode aktiviteter for børn. Meget sødt og hjælpsom personale.

Skrevet af: Kasper Vester, juni 2019

Se alle anmeldelser
★★★★☆
Google logo

★★★★★

Vi har virkelig haft en skøn weekend her. Vejret har dog også været med os. Maden i Brasseriet er rigtig god. Betjeningen var også rigtig god, både i information og i restauranten. Hytten var fin og ren. Og dejlig terrasse til. Vandlandet er også rigtig god. Man morer sig godt der. Livredderen er opmærksom, især når der er bølger i bassinet. Tak.😍

Skrevet af: Anette Poulsen, juni 2019

Se alle anmeldelser
★★★★☆

 

Attraktioner tæt på parkerne - inspiration til dagsture

Inspiration til dagsture

Mange af vores ferieparker ligger tæt ved forlystelsesparker, hvor både børn og voksne kan få timer til at gå, så vil I have garanti for kriller i maven og mindeværdige oplevelser, er der rig mulighed for det.

Områderne omkring parkerne byder også på mange børnevenlige attraktioner, hvor I kan studere dyrene på nært hold - besøg f.eks. Aalborg Zoologiske have, Kattegatcentret, Ree Park eller Oceanariet, og kom helt tæt på dyrenes verden.

Læs mere om attraktionerne her

Hold pinseferie i 2021 med bedsteforældrene

Der er intet som kvalitetstid med bedsteforældrene, og derfor kan I med fordel invitere dem med på pinseferien, så jeres børn kan tage uforglemmelige minder med hjem i bagagen. Ikke nok med at jeres børn kan nyde kvalitetstid med deres bedsteforældre, så er der også mulighed for at få noget tid alene, hvor børnene er med bedsteforældrene på tur. Det betyder, at I kan smide jer på sofaen og se en film, gå en tur ved vandet.

I kan læse meget mere om vores familievenlige ferieboliger, hvor der er plads til hele familien, og hvor man kan nyde en ferie i ro og mag, selvom man er mange familiemedlemmer afsted på ferie.

Læs mere om de danske parker og book allerede nu!

Læs mere om vores danske parker og bestil jeres ferie allerede nu - så kan I være sikre på at få netop den feriebolig i den feriepark, der tiltaler jer mest.

Her kan I læse mere om de enkelte parkers faciliteter, bademuligheder og oplevelser i lokalområdet.

Er du på udkig efter en anden ferie?

Sommerferie 2021

Aktiviteter, underholdning og storslåede naturoplevelser for hele familien.

Fra 26. juni til 10. august 2021


Afslappende og hyggelig parferie

Ferie i naturskønne omgivelser, hvor I kan nyde hinandens samvær.

Kvalitetstid sammen - uden lang transporttid

Forlænget weekend

Er der alt for lang tid til den næste ferie?

Natur, vandland, aktiviteter og hygge