Sommerferie 2020 - Midt i den danske natur

Sommerferien venter lige om hjørnet. Mangler du at booke en tryg ferie hvor du og din familie kan slappe af, komme væk fra hverdagen og ikke mindst blive underholdt og være aktive?

Landal GreenParks har ferien til dig. Vi har masser af udendørs aktiviteter på vores parker såsom store legepladser, hoppepude, multibane, tennis, minigolf, skattejagter og ikke mindst masser omkringliggende skøn natur som bare skal udforskes.

Book nu       Få mere inspiration her

Vi har ændret lidt på parkernes aktiviteter grundet Covid-19 og blandt andet lavet sjove skattejagter og naturbingo som man kan udforskes på egen hånd som familie. Vores indendørs faciliteter er åbne igen - vi vil også her følge regeringens retningslinjer nøje.

Vælg selv om du vil være nær strand, vand, kyst eller skov. Landal GreenParks tilbyder det hele med vores 6 skønne parker i Danmark.

Læs mere om mulighederne her

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og faciliteter
 Fri adgang til svømmehal/badeland
 Gratis Wifi
 Valgfri ankomst- og afrejsedag
 Slutrengøring med i prisen

Læs mere om vores danske ferieparker, der alle byder på helt unikke oplevelser.

Læs hvad vores gæster siger

Find din ideelle feriebolig
Vælg destination
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
  • Boligstørrelse
  • Boligindretning
  • Specielle boliger
  • Boligfaciliteter
  • Bademuligheder
  • Aktiviteter for børn
  • Sportsaktiviteter
  • Aktiviteter i området
  • Park lokation
  • Labels

Sommerferie under danske himmelstrøg

Skal jeres sommerferie i 2020 holdes under danske himmelstrøg? Så er en af vores ferieparker midt i naturen et godt valg for hele familien.

Her er der masser af sjove aktiviteter for både børn og voksne, smuk natur og en lang række af spændende og fascinerende seværdigheder og attraktioner, som får tiden på jeres ferie til at flyve afsted.

Hvad siger vores gæster?

★★★★★

Hyggeligt. Ungerne kan bruge så meget energi, så mange muligheder. ☀️ God sommer. 👍Fremragende service. Kramme bamsen 100%😍.


Skrevet af: Lars Nielsen, juli 2019

Se alle anmeldelser
★★★★☆
Google logo

★★★★★

Landal er super gode ferieparker. Jeg har været i mindst 30 af deres parker rundt om i Europa. Søhøjlandet i DK er i samme god høje standard, som de øvrige af Landals ferieparker.

Skrevet af: Flemming van Ralen, juni 2019

Se alle anmeldelser
★★★★☆

 

Sommerferie 2020 midt i naturen

Den danske natur er kendetegnet ved at være helt unik, og særligt er den smuk om sommeren, hvor solen står højt over de grønne skove og det smukke Vesterhav.

Landal GreenParks råder over dejlige ferieparker i den smukke natur, og alle er de forskellige og har hver deres fantastiske beliggenhed.

Attraktioner tæt på parkerne - inspiration til dagsture

Attraktioner og dagsture

Tag på opdagelse og vær turister i jeres eget land. Måske kommer I hjem med nogle uventede oplevelser og uforglemmelige minder i bagagen.

Danmark har nemlig masser af historiske og kulturelle attraktioner og seværdigheder, og når I bor i en af vores danske parker, er der aldrig langt til den næste mindeværdige oplevelser.

Læs mere om attraktionerne her

Sommerferie fyldt med afslapning, samvær og ro

Vil I gerne bruge tiden på at slappe af og hygge jer uden alt for mange udfoldelser på programmet? Så kan I også roligt bestille jeres sommerferie 2020 hos os.

Tag nogle lange, dovne dage på stranden, hvor I bygger sandslotte, flyver med drager eller bare daser den i solen med en god bog.  

 

Ferie fyldt med aktiviteter, oplevelser og samvær med familien

Vores ferieparker er oplagte som feriemål for den aktive familie, der gerne vil bruge tiden med hinanden på at være sammen om fysiske udfoldelser som sport, mountain bike eller vandreture.

Vores danske parker har alle forskellige indendørs og udendørs faciliteter til rådighed såsom svømmehal, minigolf, legeplads og boldbaner. Flere af stederne finder du også sportshal, klatrevæg og bålplads.

Brug f.eks. en hel dag med at boltre jer i det våde element i vandlandet, eller prøv nogle af de mange sportslige aktiviteter, der findes i vores ferieparker. Hvem er bedst til minigolf og bordtennis? Der er kun en måde at finde ud af det på. Men der er også masser af andre spil og sportsgrene at kaste sig over: fodbold, håndbold, hockey, basketball, beachvolley og tennis er blot nogle af de mange ting, I kan bruge tiden på.

Så hvis I er en familie af konkurrencemennesker, vil der være masser af muligheder for at dyste venskabeligt med hinanden.

Sommerferie på en af vores udenlandske parker

I kan også bestille en feriebolig på en af vores mange fantastiske ferieparker i Holland, Tyskland og Østrig, hvor I kan få nogle uovertrufne naturoplevelser med hjem i bagagen.

Her kan I opleve skovens dyr helt tæt på eller blive overvældet af de mange smukke naturoplevelser ved stranden, på heden, i bjergene eller dybt inde i skoven.

Her er naturen endnu mere afvekslende end i Danmark, og med ferieparker i mange forskellige regioner, kan I med sikkerhed finde en destination, der stemmer overens med jeres forventninger og ønsker til jeres sommerferie 2020. Gå på opdagelse i nye, hyggelige byer, prøv de lokale retter og oplev spændende attraktioner i forskellige regioner som f.eks. Salzburgerland i Østrig, Eifel i Tyskland og Gelderland i Holland.

På vores udenlandske ferieparker kan I naturligvis også være sikre på at få adgang til masser af aktiviteter og sjove oplevelser sammen.

Læs mere om de danske parker og book allerede nu!

Læs mere om vores danske parker og bestil jeres ferie allerede nu - så kan I være sikre på at få netop den feriebolig i den feriepark, der tiltaler jer mest.

Her kan I læse mere om de enkelte parkers faciliteter, bademuligheder og oplevelser i lokalområdet.

Sommerferie med hele familien eller venneflokken

Vil I gerne have mulighed for at holde sommerferie med hele familien eller den store venneflok?

Bestiller I en feriebolig i en af Landal GreenParks danske eller udenlandske ferieparker, er det intet problem at få plads til alle mand. I kan nemlig både vælge at bestille en stor feriebolig hvor der er plads til en større gruppe, eller I kan bestille nogle ferieboliger ved siden af hinanden, så I selv kan vælge, hvor meget I vil være sammen.