Nyd sommeren - midt i den smukke danske natur
Mærk allerede nu forventningens glæde til sommerferien 2024. Ønsker du at booke en ferie, hvor du og din familie kan komme væk, slappe af, være aktive og have det sjovt sammen? Så har Landal ferien til dig!

Her kan I nyde jeres ferie i det smukke danske sommerlandskab, der omgiver vores parker. Vi har masser af indendørs- og udendørs aktiviteter på vores parker og ikke mindst masser omkringliggende skøn natur som bare skal udforskes. Så skynd dig at bestil jeres sommerferie i Jylland eller på Fyn og se frem til en ferie fyldt med afslapning og oplevelser!
  • Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
  • Gratis aktiviteter og faciliteter
  • Fri adgang til svømmehal/badeland*
  • Gratis wifi
  • Valgfri ankomst- og afrejsedag
  • Slutrengøring med i prisen
*Ebeltoft undtaget
Vores anbefaling
Sommerferie 2024
Sommerferie hos Landal
Hold din sommerferie 2024 midt i naturen

Den danske natur er helt unik, og særligt er den smuk om sommeren, hvor solen står højt på himlen og skoven står grøn og frisk. Danmark er også kendt for masser af vand, for vi har nemlig de smukkeste hvide sandstrande ved Vesterhavet og store, smukke skovsøer midt i landet. Vores ferieboliger er alle beliggende i naturskønne omgivelser, og indrettet så de føles som et hjem midt i naturen. Ferieboligen er udgangspunktet for at I kan tage på opdagelse på parken, hvor I kan nyde samværet i familien, når I kommer ”hjem”.

Uanset hvilken feriepark I vælger, er I sikre på at få en uforglemmelig oplevelse sammen med dem, I holder af. Så pak kufferten og tag afsted på en fantastisk familieferie i Danmark!

Book sommerferie 2024