Sommerferie 2023

Sommerferie 2023 midt i naturen

Den danske natur er kendetegnet ved at være helt unik, og særligt er den smuk om sommeren, hvor solen står højt over de grønne skove og det smukke Vesterhav. Landal GreenParks råder over dejlige ferieparker i den smukke natur, og alle er de forskellige og har hver deres fantastiske beliggenhed.

Aktiviteter i sommerferien

Brug f.eks. en hel dag med at boltre jer i det våde element i vandlandet, eller prøv nogle af de mange sportslige aktiviteter, der findes i vores ferieparker. Hvem er bedst til minigolf og bordtennis? Der er kun en måde at finde ud af det på.

Ferie fyldt med oplevelser

Vores ferieparker er oplagte som feriemål for den aktive familie, der gerne vil bruge tiden med hinanden på at være sammen om fysiske udfoldelser som sport, mountain bike eller vandreture.

Ferietid er familietid

Det kan indimellem være svært at få samlet hele familien i en travl hverdag – men når I er ude i god tid, så bliver det lettere at få booket en fælles ferie.

I vælger selv om det skal være en stor fælles bolig eller om I hellere vil booke flere huse ved siden af hinanden. Landal GreenParks har ferieboliger der matcher alle familietyper og familiestørrelser.
Oplevelser i sommerferien 2022 | Landal
Et helt land fuld af oplevelser
Sommerferie i Danmark 2023 byder på et væld af spændende oplevelser og sjove attraktioner, så det er bestemt ikke kedeligt at holde ferie under hjemmelige himmelstrøg.

Gå på opdagelse i de mange forskellige attraktioner, der er altid nogen lige i nærheden af din feriepark.

Naturoplevelser midt i den danske sommer

Booking uden bekymringer hos Landal

  • Gratis afbestilling

    indenfor 14 dage*

  • Betal senere

    indenfor 14 dage*

  • Slutrengøring

    er inkludereret i prisen

Vores 7 danske ferieparker
Sommerferie hos Landal GreenParks
Land og region
Vælg opholdstype
fr 23 jun 2023
Vælg ankomstdato