Vinterferie 2020 - Med sjov for hele familien

Bestil vinterferien 2020 hos Landal GreenParks nu, så du kan sikre dig en familieferie midt i naturen og med masser af aktiviteter.

Vores ferieparker byder på hver deres skønne natur, og lige meget hvilken, du vælger, er du garanteret sjov for hele familien.

Book nu og få en ferie fyldt med familietid.

Book nu     Læs om aktiviteterne

Book din vinterferie nu!

Book vinterferien med rabat tæt på skov, strand eller hede i en af vores fem danske ferieparker.

Her kommer I tæt på naturen og kan nyde det spirende forår og de tiltagende lyse dage, mens I slapper af og deler en masse fantastiske oplevelser sammen.

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og faciliteter
 Fri adgang til svømmehal/badeland
 Gratis wifi
 Valgfri ankomst- og afrejsedag
 Slutrengøring med i prisen

Læs mere om vores danske ferieparker, der alle byder på helt unikke oplevelser.

Find din ideelle feriebolig
Vælg destination
Vælg opholdstype
to 6 feb 2020
Vælg ankomstdato
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
 • Boligstørrelse
 • Boligindretning
 • Specielle boliger
 • Boligfaciliteter
 • Bademuligheder
 • Aktiviteter for børn
 • Sportsaktiviteter
 • Aktiviteter i området
 • Park lokation
 • Labels

Vinterferie 2020 hos Landal GreenParks

Hvor skal I hen i vinterferien 2020? Hvis I endnu ikke har besluttet jer for, hvilke aktiviteter I vil give jer i kast med i vinterferien 2020, kan det være at et ophold hos Landal GreenParks er netop det, I leder efter. Når I holder ferie hos os, har I rig mulighed for at bruge tiden på det, der er selve formålet med at holde ferie - nemlig at slappe af og slippe lidt væk fra hverdagens stress og jag. Men hos os har I samtidig også lejlighed for at hygge jer med en masse gode oplevelser og sjove aktiviteter for både børn og voksne.

Med et ophold hos Landal Greenparks får I afslapning, aktiviteter og uovertrufne naturoplevelser for hele familien. Og hos os kan I få det præcis, som I vil: vælg selv, om I vil holde hele jeres vinterferie hos os, eller om det blot skal være en forlænget weekend. I har også mulighed for at arrangere vinterferie 2020 med hele familien eller venneflokken: bestil eksempelvis en stor feriebolig, hvor der er plads til at både børn, forældre og bedsteforældre kan hygge sig sammen.

Hvad siger vores gæster?


★★★★★

Fantastisk afslappende atmosfære, dejligt badeland og velholdte huse.Skrevet af: Pernilleogthomas Engstrom, februar 2019

Se alle anmeldelser
★★★★☆
Google logo


★★★★★

Vi har været i Rønbjerg i vinterferien, og det er ikke sidste gang. Det er godt både for børn og voksne. Fint vandland med forskellige bassiner 👍


Skrevet af: Line Bonde-Ibsen, februar 2019

Se alle anmeldelser
★★★★☆

 

Hold jeres vinterferie 2020 i den danske natur

Leder I efter et godt alternativ til de dyre skiferier, hvor der ofte skal bruges lang tid på transport? Så er det oplagt at holde jeres vinterferie i 2020 i en af Landal GreenParks' fem danske ferieparker. Uanset, hvor i landet I kommer fra, er der aldrig mere end et par timers kørsel til vores ferieparker.

Og hos os får I alle de faciliteter, I har brug for, og samtidig er der masser af muligheder for fysisk udfoldelse: med gratis og ubegrænset adgang til legeland, sportshal og badeland kommer I ikke til at kede jer. Og når I trænger til at få frisk luft og farve i kinderne, har I den fantastiske, danske natur lige i baghaven, hvor I kan gå, løbe eller cykle lange ture langs stranden eller i skoven.

Tag eksempelvis ungerne med til stranden og vis dem, hvor smukt havet tager sig ud i sin barske vinterdragt. Eller gå på opdagelse i den vinterklædte skov - måske er der sne nok til en rask sneboldskamp eller til at bygge en snehule?

Og når I skal have varmen igen, kan I vende tilbage til jeres feriebolig og hygge med varm kakao og brætspil, mens mørket falder på udenfor.

Masser af aktiviteter i vinterferien 2020

Når skolerne holder vinterferie, er det ensbetydende med en masse ekstra sjove aktiviteter hos Landal GreenParks. Foruden de mange tilbud om forlystelse i bade- og legeland, arrangerer vi nemlig også forskellige sjove aktiviteter, hvor børnene kan hygge sig mens de voksne slapper af. Samtidig er der også ofte en masse arrangementer i børnehøjde i områderne omkring vores ferieparker, så hvis I gerne vil have en sjov og aktiv vinterferie i 2020, er det ideelt at holde den med en af vores ferieparker som jeres base. Her kan I nemt tage bilen rundt til hyggelige, lokale byer og nyde små og store oplevelser sammen.

Aktiviteter i vinterferien

I vinterferien er der et stort udbud af sjove aktiviteter for hele familien.

Bliv klar til årets fastelavnsfest, på Landal Søhøjlandet, Landal Rønbjerg og på Landal Seawest kan I både lave de flotteste masker og det mest kreative fastelavnsris. Der er blandt andet også en sjov skattejagt, så I kan gå på eventyr sammen. 

Fra Landal Ebeltoft er der under en time til de mange sjove aktiviteter der foregår i Aarhus i vinterferien - se dem alle her

Fordele ved at holde ferie i Danmark

Der er mange fordele ved at holde vinterferie i Danmark, hvis man er en børnefamilie med fuld fart over feltet:
 • Spar penge
 • Medbring alle de ting, I har brug for
 • Invitér familie og venner på besøg
 • Nyd den danske natur

Først og fremmest kan der være mange penge at spare ved at holde ferie på dansk grund, da priserne på udenlandsrejser ofte er meget høje i vinterferien i uge 7 og 8. Men det er ikke kun budgettet, der kan imødekommes ved at holde vinterferie i Danmark, for man slipper også for at skulle undvære mange af de nødvendigheder, man har hjemme, der ofte ikke er plads til i en kuffert, der skal ombord på et fly.

Book nu

I bilen er pladsen større, og der er plads til både kælk og børnenes favoritlegetøj. Og så er der jo også tid og plads til at invitere bedsteforældrene på besøg, for med ferieparkernes attraktive placeringer, er køreturen aldrig lang uanset, hvor i Danmark man befinder sig. Ferieparkerne er proppet med sjove og underholdende vinterferie-aktiviteter for hele familien, så hvorfor ikke samle hele familien under ét tag og nyde hinandens samvær i uspolerede og smukke omgivelser?

Er du på udkig efter en anden ferie?

Skiferie hos Landal GreenParks

Nyd de lange solrige dage på pisterne og slap af i egen feriebolig om aftenen.

Skiferie for hele familien


Afslappende og hyggelig parferie

Ferie i naturskønne omgivelser, hvor I kan nyde hinandens samvær.

Kvalitetstid sammen - uden lang transporttid

Sommerferie 2020

Aktiviteter, underholdning og storslåede naturoplevelser for hele familien.

Fra 26. juni til 10. august 2020


Påskeferie - spar op til 15%

Nyd påsken med vandplaskeri, oplevelser i naturen eller med hygge i ferieboligen.

Fra 3. april til 13. april 2020

Læs mere om de fem danske parker og book allerede nu!

Læs mere om vores fem danske parker og bestil jeres vinterferie nu - så kan I være sikre på at få netop den feriebolig i den feriepark, der tiltaler jer mest.

Her kan I læse mere om de enkelte parkers faciliteter, bademuligheder og oplevelser i lokalområdet.