Vinterferie 2021 - Med sjov for hele familien

Bestil vinterferien 2021 hos Landal GreenParks nu, så du kan sikre dig en familieferie midt i naturen og med masser af aktiviteter.

Vores ferieparker byder på hver deres skønne natur, og lige meget hvilken, du vælger, er du garanteret sjov for hele familien.

Book nu og få en ferie fyldt med familietid.

Book nu     Læs om aktiviteterne

Hvorfor Landal GreenParks?

Hos Landal GreenParks Danmark får du

 Egen feriebolig i naturskønne omgivelser
 Gratis aktiviteter og faciliteter
 Fri adgang til svømmehal/badeland
 Gratis wifi
 Valgfri ankomst- og afrejsedag
 Slutrengøring med i prisen

Læs mere om vores danske ferieparker, der alle byder på helt unikke oplevelser.

Find din ideelle feriebolig
Land og region
Vælg opholdstype
fr 12 feb 2021
Vælg ankomstdato
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
 • Boligstørrelse
 • Boligindretning
 • Specielle boliger
 • Boligfaciliteter
 • Bademuligheder
 • Aktiviteter for børn
 • Sportsaktiviteter
 • Aktiviteter i området
 • Park lokation
 • Labels
Aktiviteter for børnene | Vinterferie hos Landal GreenParks

Vinterferiens sjove aktiviteter

I vinterferien er der ekstra mange sjove aktiviteter på programmet på Landal Søhøjlandet, Landal Seawest og Landal Rønbjerg. Her kan I blandt andet tage på skattejagt hvor der er sjove spor undervejs.

Vi varmer også op til fastelavn med masser af sjove, kreative aktiviteter. I kan blandt andet være med til at lave farverige fastelavnsris, der kan pyntes med alverdens flotte ting, som I selv kan klippe ud, eller som I kan samle i naturen. Der er også mulighed for at lave jeres egne fastelavnsmasker, som kan males og dekoreres, så de passer til jeres udklædning.

Husk at holde øje med vores app, hvor I kan følge med i aktivitetsprogrammet, så I ikke går glip af vinterferiens sjove oplevelser.
Leg og aktiviteter | Vinterferie | Landal GreenParks

Vinterferie 2021 hos Landal GreenParks

Hvor skal I hen i vinterferien 2021? Hvis I endnu ikke har besluttet jer for, hvilke aktiviteter I vil give jer i kast med i vinterferien 2021, kan det være at et ophold hos Landal GreenParks er netop det, I leder efter.

Når I holder ferie hos os, har I rig mulighed for at bruge tiden på det, der er selve formålet med at holde ferie - nemlig at slappe af og slippe lidt væk fra hverdagens stress og jag. Men hos os har I samtidig også lejlighed for at hygge jer med en masse gode oplevelser og sjove aktiviteter for både børn og voksne.
Cykeltur i den danske natur | Vinterferie | Landal GreenParks

Med et ophold hos Landal Greenparks får I afslapning, aktiviteter og uovertrufne naturoplevelser for hele familien. Og hos os kan I få det præcis, som I vil: vælg selv, om I vil holde hele jeres vinterferie hos os, eller om det blot skal være en forlænget weekend.

I har også mulighed for at arrangere vinterferie 2021 med hele familien eller venneflokken: bestil eksempelvis en stor feriebolig, hvor der er plads til at både børn, forældre og bedsteforældre kan hygge sig sammen.

Hvad siger vores gæster?


★★★★★

Rigtig godt sted at tage sine børnebørn med hen, her er hvad vi skal bruge så vi ikke skal ud at køre hver dag, super god service, lidt bedre senge kunne ønskes


Skrevet af: Bent Vagner, februar 2020

Se alle anmeldelser
★★★★☆
Google logo


★★★★★

Rigtig dejligt sted. Uanset årstid. Super godt hus til 8 personer. Velgennemtænkte faciliteterSkrevet af: Susanne Bøndergaard, februar 2020

Se alle anmeldelser
★★★★☆

 

Aktiviteter og afslapning | Vinterferie hos Landal GreenParks

Masser af aktiviteter i vinterferien 2021

Når skolerne holder vinterferie, er det ensbetydende med en masse ekstra sjove aktiviteter hos Landal GreenParks. Foruden de mange tilbud om forlystelse i bade- og legeland, arrangerer vi nemlig også forskellige sjove aktiviteter, hvor børnene kan hygge sig mens de voksne slapper af.

Samtidig er der også ofte en masse arrangementer i børnehøjde i områderne omkring vores ferieparker, så hvis I gerne vil have en sjov og aktiv vinterferie i 2021, er det ideelt at holde den med en af vores ferieparker som jeres base. Her kan I nemt tage bilen rundt til hyggelige, lokale byer og nyde små og store oplevelser sammen.
Afslapning med familien | Vinterferie | Landal GreenParks

Og hos os får I alle de faciliteter, I har brug for, og samtidig er der masser af muligheder for fysisk udfoldelse: med gratis og ubegrænset adgang til legeland, sportshal og badeland kommer I ikke til at kede jer.

Og når I trænger til at få frisk luft og farve i kinderne, har I den fantastiske, danske natur lige i baghaven, hvor I kan gå, løbe eller cykle lange ture langs stranden eller i skoven.

Tag eksempelvis ungerne med til stranden og vis dem, hvor smukt havet tager sig ud i sin barske vinterdragt. Eller gå på opdagelse i den vinterklædte skov - måske er der sne nok til en rask sneboldskamp eller til at bygge en snehule? Og når I skal have varmen igen, kan I vende tilbage til jeres feriebolig og hygge med varm kakao og brætspil, mens mørket falder på udenfor.

Fordele ved at holde ferie i Danmark

Der er mange fordele ved at holde vinterferie i Danmark, hvis man er en børnefamilie med fuld fart over feltet:
 • Spar penge
 • Medbring alle de ting, I har brug for
 • Invitér familie og venner på besøg
 • Nyd den danske natur

Først og fremmest kan der være mange penge at spare ved at holde ferie på dansk grund, da priserne på udenlandsrejser ofte er meget høje i vinterferien i uge 7 og 8. Men det er ikke kun budgettet, der kan imødekommes ved at holde vinterferie i Danmark, for man slipper også for at skulle undvære mange af de nødvendigheder, man har hjemme, der ofte ikke er plads til i en kuffert, der skal ombord på et fly.

Book nu

Aktiviteter og hygge med familien | Landal GreenParks

I bilen er pladsen større, og der er plads til både kælk og børnenes favoritlegetøj. Og så er der jo også tid og plads til at invitere bedsteforældrene på besøg, for med ferieparkernes attraktive placeringer, er køreturen aldrig lang uanset, hvor i Danmark man befinder sig.

Ferieparkerne er proppet med sjove og underholdende vinterferie-aktiviteter for hele familien, så hvorfor ikke samle hele familien under ét tag og nyde hinandens samvær i uspolerede og smukke omgivelser?

Læs mere om de danske parker og book allerede nu!

Læs mere om vores danske parker og bestil jeres ferie allerede nu - så kan I være sikre på at få netop den feriebolig i den feriepark, der tiltaler jer mest.

Her kan I læse mere om de enkelte parkers faciliteter, bademuligheder og oplevelser i lokalområdet.