Forsikringer

Tegn en forsikring for en ubekymret ferie
Slip sammen væk fra den daglige rutine og nyd naturen i andre omgivelser. Det er tid til ferie! Desværre kan du blive nødt til at aflyse din ferie på grund af uforudsete omstændigheder. Eller at der sker noget under din ferie. Det er derfor vigtigt at tegne en passende forsikring. Så er du godt forberedt til din rejse.
Vælg den forsikring, der passer dig
Vi samarbejder med Europ Assistance om både rejseforsikring og afbestillingsforsikring. Disse forsikringer inkluderer en 24/7-hjælpetelefon. Så er du sikker på, at du får hjælp, når der er brug for det.
Rejseforsikring
En uheldig situation eller ulykke kan ske når som helst, selv på ferien. Det er derfor nemt at tegne en rejseforsikring hos os; dette kan gøres op til 1 dag før ankomst.

Mere information om vores rejseforsikringAfbestillingsforsikring
Du vil helst ikke tænke på at skulle aflyse din ferie. Men det kan altid ske. Derfor kan du blot tegne en afbestillingsforsikring hos os, dette er muligt under reservation eller op til 14 dage efter.

Mere information om vores afbestillingsforsikring


Afbestillingsomkostninger
Hvis en reservation afbestilles, indebærer det afbestillingsomkostninger. Dette er omkostningerne ved at aflyse din rejse. Du kan også fleksibelt ombooke op til 28 dage før ankomst. Vi har listet alt, hvad du har brug for at vide, så du kan foretage en problemfri booking hos Landal.