Oplev Harzen

Vil du gerne på en afslappende ferie med hele familien? Oplev Harzen's bjergrige landskab og de historiske attraktioner. Harzen har en masse at byde på!
  • Bloksbjerg, det højeste bjerg i Harzen
  • UNESCO byer
  • Vandre- og cykelruter
Book dit ophold i Harzen  

Afstand fra grænsen - ca. 370 km

Kendetegn: Bjergkæde der går gennem Niedersachsen, Sachsen-Anhalt og Thüringen.

Harzen er kendt for den spektakulære natur med de høje bjerge, dybe søer og frodige skove. Flere af de gamle byer i området er velbevarede og rummer historie fra flere århundreder og blandt andet byer som Lübeck, Goslar og Quedlinburg er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv .

Rig på historie

Oplev omgivelserne til fods, på cykel eller hop på en mountainbike. Gå en tur igennem UNESCO byen i Goslar, læg et besøg forbi et slot eller oplev den historiske Brockenbahn smalspors togbane. Når det er vinter, kan du stå på ski, langrend eller kælke i Harzen. Der er noget for alle!
Mere om Harzen

Masser af vandreture

Vågn op, solen skinner! Er du klar til en ny dag? Tag vandreskoene på og nyd naturen igennem de frodige skove, langs floderne og op ad de stejle bjergskråninger. Eller måske foretrækker du at gå en tur i de skønne UNESCO byer?
Flere kilometer af natur venter på dig

Aktiv cykel ferie

Elsker du at være på en aktiv ferie? Så er Harzen perfekt til din næste ferie. Cykel en tur og opdag hvad området har at byde på. Hvis du besøger national parken i Harzen, vil du blive begejstret over den smukke natur. Hop på din mountainbike og følg den avancerede rute eller nyd en rolig tur i en af parkerne. Vi har lavet en liste med nogle få tips.
Cykel- og mountainbike ruter
Find din ideelle feriebolig
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato
*eksklusiv ekstra omkostninger

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
  • Park - generelt
  • Park lokation
  • Park karakter
  • Specielle boliger