Landal De Reeuwijkse Plassen

I hjertet af det Grønne Hjerte nær Gauda ligger Landal De Reeuwijkse Plassen. Denne nye park har 283 bæredygtige vandhuse. Et natur legeområde og en central bygning, hvor receptionen, en indendørs swimmingpool og et indendørs legeområde ligger i, danner et perfekt startpunkt for cykel- vandre- og sejlruter. Det er også godt placeret hvis man vil besøge andre spændende byer så som Amsterdam, Hauge og Rotterdam. Vandhusene er alle placeret ved vandet, og de har som regel deres egen kaj til en båd. Parken er omgivet af smukke landsbyer, historiske bondegårde og søer og kanaler.

Vand fyldte Syd Holland

Et typisk hollandsk landskab former baggrunden til den nye Landal De Reeuwijkse Plassen park i det grønne hjerte af Holland. Nu kan nyde en uforglemmelig ferie hele året rundt på denne nye park der er under konstruktion. Fra dit vandhus kan du sejle ind i søerne via kanalerne.

  • 283 moderne huse ved vandet (138 under konstruktion)
  • Indendørs badeland
  • Natur lege ø

Alle faciliteter Kontakt informationer

Kalder alle vandhunde!

Tag familien med på sejltur, nyd solen på de lækre sandstrande eller tag en dukkert i den indensdørs pool. På denne park, beliggende i De Reeuwijkse Plassen, er der rig mulighed for at tilbringe tid på, i eller ved vandet. Det kan anbefales at leje eller medbrinde din egen båd, da de fleste af boligerne har deres egen private bådbro.
Alle vandaktiviteter

Typisk hollandsk

Centralt beliggende i "Det grønne hjerte", er De Reeuwijkse Plassen et ideelt startsted for cykel- og vandreture. Uanset om I er til store heder, vandfyldte landskaber eller smukke skove, er det her stedet for jer. Elsker I kultur, kan I gå på opdagelse i historier om Gouda og resten af det berømte Cheese Market.
Mere om området

Pakker og tilkøb

Fuldend dit ophold med en af vores mange tilkøbsmuligheder. Få dine vare leveret direkte til døren og sengene redt op inden jeres ankomst. Tilføj blot dine tilkøb når du booker din feriebolig - så er du klar til en ferie uden bekymringer.

Green Key

Landal De Reeuwijkse Plassen er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Syd Holland

  • Landal Beach Villa's Hoek van Holland
  • Landal Dunimar
  • Landal Strand Resort Ouddorp Duin