Attraktioner

Fra Landal Aelderholt er det nemt at opleve skovene og hederne i det nærtliggende område, og man kan også tage på sjove dagsture. Se den forhistoriske bygning i Hunebedcentrum Borger, se aber i WILDLANDS Adventure Zoo Emmen eller hav en skøn familiedag i Plopsa Indoor Coevorden.

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Emmen
Wildlands Adventure zoo er en helt ny zoo i Emmen, Holland. Inspireret af Disney's Animal Kingdom og SeaWorld Orlando, har denne zoo verdens største indendørs jungle. Zoo er opdelt i seks forskellige verdener og indholder tre forskellige klimaer.
HjemmesideCa. 15,5 kilometer fra parken

Udendørs klatrepark Grolloo

Grolloo
En smuk placeret klatrepark i et unikt område ved De Kleine Moere sø. Der findes 6 forskellige baner, som er i  2 til 10 meters højde.
HjemmesideCa. 21,5 kilometer fra parken

Plopsa Indoor Coevorden

Coevorden
Tag hele familien og jeres venner med og nyd en spændende eftermiddag i Plopsa Indoor Coevorden!
HjemmesideCa. 17,5 kilometer fra parken

Slagharen Forlystelsespark

Slagharen
Tag med til det vilde vesten, oplev karneval i Mexico, lyt til New Orleans rytmer og slut dagen med at søge efter guld i Yellowstone. Der er så meget at lave i Slagharen forlystelsespark.
Hjemmeside

Landsbyen Orvelte

Orvelte
Orvelte er en bemærkelseværdig landsby i Drenthe, hvor fortiden er velbevaret. En rejse tilbage i tiden.
HjemmesideCa. 8,5 kilometer fra parken

Golf

Ved siden af parken er der en fantasisk 18-hullers bane og en helt ny 9-hullers par 3 bane. Omgivet af skove og heder kan du tage en runde på Drenthe De Gelpenberg golfklub. Som gæst hos Landal får I 20% rabat på golfbanerne. Hent kuponen i receptionen.

OBS: et handikap på 54 eller derunder er påkrævet på denne golfbane.