Mad og drikke

På parken kan I få alt lige fra et komplet morgenmåltid eller en drink på terrassen til en lækker middag med flere retter. Nyd kulinariske overraskelser i den renoverede restaurant eller en is efter eftermiddagens aktiviteter. I takeaway- og snackbutikken kan I få stillet lækkersulten og få en hurtig bid mad. Velbekomme!
Mere mad og drikke

Bademuligheder

Imens I sidder i spabadet kan børnene hoppe i poolen eller rutsje ned af den 60 meter lange vandrutsjebane. De kan også konkurrere om, hvem der kan svømme hurtigst fra den ene side til den anden. Der er underholdning for alle i vandet. I har fri adgang til badelandet under hele jeres ophold.

Mellem 16:00 og 19:00 fra mandag til torsdag er der svømmeskole (dog ikke i skoleferierne). Dele af badelandet er lukket af i dette tidsrum. For dagsgæster er badelandet åbent onsdag eftermiddag fra 13:00 til 17:00, og lørdag og søndag fra 10:00 til 17:00.
Sjov i vandet

Sport og spil

På Landal Aelderholt vil I ikke kede jer i et eneste minut. I kan finde et perfekt sted til at fiske i vores fiskesø, spille tennis eller bowle. Børnene kan underholde sig selv på legepladsen eller spille fodbold på fodboldbanen. Der bliver også arrangeret mange aktiviteter, så der er noget for alle!
Alt om sport og spil

Børn

Alle har det godt med det samme de ankommer. De yngste gæster kan fodre gederne i dyreområdet eller være kreative i Bollo Klubben. De ældre børn kan dyste mod hinanden i basketball eller bordtennis, og de kan også blive eksperter til at spille på spillemaskinerne. Børnene vil også vinke til jer,  når de hopper på hoppepuden. Der er sjov for både de små og store.
Børne faciliteter

Skønhed og wellnes

Et øjeblik for dig selv. Nyd en skønhedsbehandling eller en massage i skønhedssalonen. Bliv varmet godt op i de tyrkiske dampbade og i solariet. Her kan du slappe helt af, og bagefter vil du føle dig som født påny!
Skønhed og wellness

Attraktioner

Fra Landal Aelderholt er det nemt at opleve skovene og hederne i det nærtliggende område, og man kan også tage på sjove dagsture. Se den forhistoriske bygning i Hunebedcentrum Borger, se aber i WILDLANDS Adventure Zoo Emmen eller hav en skøn familiedag i Plopsa Indoor Coevorden.
Tips til attraktioner

Vandre- og cykelruter

Tag på opdagelse i landskabet. Efter en lækker morgenmad kan I tage vandreskoene på eller hoppe på cyklerne og have en aktiv dag i den friske luft. Der er mange markerede vandre- og cykelruter I kan følge. Nyd landskabet, der er omkring jer!
Vandre- og cykelruter

Oplev golfklubben

Ved siden af parken er der en fantasisk 18-hullers bane og en helt ny 9-hullers par 3 bane. Omgivet af skove og heder kan du tage en runde på Drenthe De Gelpenberg golfklub. Som gæst hos Landal får I 20% rabat på golfbanerne. Hent kuponen i receptionen. Vær opmærksom på at et handikap på 45 eller derunder er påkrævet for denne golfbane.
Se alle golf mulighederne

Tag din hund med

Jeres hund er mere end velkommen på Landal Aelderholt. Nyd en skøn ferie med familie og hund. Ud over speciele hunde ferieboliger og vandreruter, tilbyder parken også faciliteter til jeres hund. Så både familien og jeres trofaste firbenede ven kan nyde jeres ferie fuldt ud.
Hundefaciliteter