Mad og drikke

Efter en dag fyldt med oplevelser kan i mødes i baren eller i loungen til en drink. Få aftensmad på en af de moderne restauranter, eller nyd en lækker morgenmad, som bliver bragt til dig med vores morgenmadsservice. Kulinariske oplevelser er nemme at finde på Landal Alpine Lodge Lenzerheide.
Mere om mad og drikke

Bademuligheder

Svøm baner i den indendørs svømmehal imens børnene plasker rundt i soppe bassinet; det er en rigtig ferie! Slap af i afslapnings rummet eller læs en god bog på liggestolene. Det er ren afslapning, og du har virkelig fortjent det.
Bademuligheder

Sport og spil

Der er masser at lave på og omkring ferieparken, som er med til at du får en god ferie. Du kan surfe, sejle, komme ud på Heidsee i en vandcykel. Du kan også vandre eller cykle rundt i det grønne alpine landskab. På selve parken arrangerer Fun & Entertainment teamet en masse sjove aktiviteter for både store og små. Kom og vær med!
Alt om sport og spil

Børn

De mindste kan lave en masse håndværk med Bollo i Bollo Klubben, og de ældre børn kan tage del i de sjove aktiviteter på parken. Der bliver også arrangeret aktive og sjove aktiviteter for børn i alle aldre i det nærtliggende område.
Skal du med på en opdagelse tur?
Børne faciliteter

Skønhed og wellness

Når man er på ferie, så er der masser af tid til at forkæle sig selv. Vi gør det nemt for dig og kommer gerne til din feriebolig. Oplev hvad massage og skønheds behandlinger kan gøre for dig.
Mere om skønhed og wellness

Attraktioner

Bare jer to eller med hele familien, så er vores park godt placeret til at besøge forskellige attraktioner. Ta' ud og oplev de smukkeste steder i det nærtliggende område. Dette kunne være sommer bobslæde banen eller klatre rundt i Seilpark Pradaschier.
Tips til attraktioner

Vandre- og cykelruter

Vågn op, solen skinner! Efter en lækker morgenmed med friske rundstykker er du klar til en ny dag. Gå ud og udforske nærtliggende område, og dens natur. Der er uendelige kilometer af natur rundt om parken, som bare venter på at du udforsker det.
Vandre og cykelruter