Vandre- og cykelruter

Vågn op, solen skinner! Efter en lækker morgenmed med friske rundstykker er du klar til en ny dag. Gå ud og udforske nærtliggende område, og dens natur. Der er uendelige kilometer af natur rundt om parken, som bare venter på at du udforsker det.

Vandre gennem det smukke Schweiz

I Schweiz' smukkeste område er der 170 km af skiltet vandreruter. Vælg en af Graubündens vandreruter. Uanset om du er på vej mod bjergene, forbi søerne eller bare en kortere rute, så er der altid en rute der passer til dig. Tag dine vandrestøvler på og kom afsted!

Udforsk naturen på cykel

Området omkring Landal Alpine Lodge Lenzerheide tilbyder uendelige cykelmuligheder. Der er noget til enhver cykelform. Fra simpelt til ekstremt, fra komfortabelt til sporty og fra familieudflugter til 100 km maraton.De 300 km af skiltet ruter og mere end 850 km af gps-ruter, vil få alles cykelhjerter til at slå hurtigere. Højdepunktet af cykelregionen er den nye cykelpark Lenzerheide. Fra stationen Scharmoin kører der 5 nedkørsler ned til dalstationen Rothron. De er ikke kun i forskellige sværhedsgrader, men de har også deres helt egen karakter.