Attraktioner

Ved et ophold på Landal Berger Duinen, bor du i hjertet af naturområdet Schoorlse Duinen. Her kan du tage ud på lange vandreture, cykle og køre mountainbike. Og den populære badeby Bergen aan Zee ligger kun 7 km fra parken. Få en dejlig dag på stranden, og tag en dukkert i havet. Det kan helt sikkert også anbefales at tage ud at spise, tage på shoppetur og opleve kulturen i de charmerende byer Schoorl og Bergen.

Et paradis for naturelskere: Schoorlse Duinen

Elsker du ro og natur? Træk i dine vandrestøvler, og opdag klitområdet Schoorlse Duinen, det bredeste og mest varierede naturområde langs den hollandske kyst! Her finder du smukke vandre- og cykelruter. Begynd din vandre- eller cykeltur fra besøgscentret ‘Buitencentrum Schoorlse Duinen’. Herfra starter mange cykel- og vandreruter. Og du kan også se kunstværker af, ofte lokale, kunstnere på de forskellige udstillinger. Og medarbejderne står klar med hjælp, hvis du vil vide mere om omgivelserne.
Internet sideCa. 3,2 km fra parken

Bestig Hollands højeste klit

I centrum af Schoorl finder du den 51 meter høje klit. Når du først er kommet til tops, kan du gå direkte ind i skov- og klitområdet. Særligt børn synes, det er helt fantastisk! Hurtigt op ad klitten, for derefter grinende at rulle ned ad den igen. Dette bjerg af sand giver garanti for timevis af sjov og leg! Vil du hellere bare slappe af? Så nyd at sidde på en af de opvarmede fortovscaféer med udsigt til den høje klit, hvor børnene ruller ned fra. Ren nydelse!
Internet sideCa. 2,1 km fra parken

Magisk kunstnerlandsby Bergen

Lige ved ruinkirken i Bergen finder du kunstmarkedet og mange hyggelige, små butikker at snuse rundt i. Derefter kan du sætte dig og slappe af med en bid mad eller en drink på en af de gæstfrie restauranter. Og vidste du, at du i Bergerbos kan finde det smukkest beliggende filmhus i Holland?
Internet sideCa. 3,7 km fra parken

Havakvarie i Bergen aan Zee

Dyk ned i dette museum, og opdag mere end 300 forskellige fiskearter! Bliv ført gennem Amazonejunglen, langs piratfisk og reptiler. Du kan ae en rokke ved rokkerevet og komme helt tæt på hajer og giftige dragefisk. Tør du? Det er sjovt for alle aldre.
Internet sideCa. 9 km fra parken

Legeland Goudvis: indendørs og udendørs sjov

Lidt underholdning for børnene? Med 3 indendørs legelande og en enorm udendørs legeplads keder de sig ikke et sekund! Hop på Hollands største hoppepude, gyng sammen med hele familien på familiegyngen, eller tag en tur på gokart rundt på legepladsen. Indenfor leger børnene i boldbadet, kører på slæde eller tager en tur rundt med helikopter. 
Internet sideCa. 15 km fra parken

Den venlige landsby Groet

I landsbyen Groet bydes du hjertelig velkommen. Denne landsby emmer af historie! Der findes mange fredede bygninger her. På en jordforhøjning står en hvid kirke fra det 18. århundrede, og hvis du derfra kigger dig omkring ser du hav, skov, klit, dige og marker. I denne landsby finder du også Hollands mindste, forhenværende rådhus. Mærk historien og den hyggelige stemning i Groet.
Internet sideCa. 15,5 km fra parken

Flere tips

  • Broekerveiling museum / Broek op Langedijk (12 km)
  • Duinmanege Van Poelenburgh (rideskole) (1.2 km)
  • Hollands ostemuseum og ostemarked (11 km)
  • Marinemuseum / Den Helder (33 km)
  • Vandre- og cykelstier via Brede Duinen-ruten (5 km)
  • Zuiderzeemuseum / Enkhuizen (47 km)