På og omkring ferieparken

Omgivet af skove, hede, klitter og strand er Landal Berger Duinen det perfekte sted til en afslappet ferie i naturen. Direkte fra din feriebolig kan du vandre eller cykle ud i klitterne Schoorlse Duinen, hvor du kan opleve flotte ture. Når solen skinner, kan du nyde en skøn dag på den nærliggende strand. Her får du en uforglemmelig ferie i naturskønne omgivelser.

  • 7 kilometer fra stranden
  • Cykeludlejning og masser af cykelruter
  • Legeplads på parken og klatreklit i nærheden

Pris og ledighed
Ferieboliger Berger Duinen
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato

Ud at spise i kunstnerlandsbyen Bergen

Besøg den magiske kunstnerlandsby Bergen, hvor du kan opleve kunst og kultur. Og her venter dig også kulinariske oplevelser! I Bergen er der mange gode restauranter og fortovscafeer, hvor du kan nyde en bid mad eller noget at drikke.

Masser af badesjov

Er det stadig lidt for koldt til at bade i havet? Så tag hen i det indendørs svømmebad ‘Hoornse Vaart’ i Alkmaar. Her kan du suse ned ad rutsjebanen med lyseffekter, svømme baner, slappe af i boblebadet eller slå kolbøtter i bølgebassinet. Masser af badesjov!
Vores boliger
Download Landal GreenParks-appen Med appen har du aktuelle og nyttige oplysninger vedrørende dit ophold, hurtigt og nemt ved hånden. Appen indeholder parkoversigt, aktivitetsoversigt og gode tips til hvad man kan foretage sig i området.