Mad og drikke

Lækre rundstykker, ost, syltetøj og meget mere. Lyder det ikke godt? Book en lækker morgenmad og start dagen med en masse energi. Få en lækker drink om eftermiddagen, på din private terrasse eller balkon, og nyd en lækker aftensmad i restauranten.

Som gæst hos Landal Chalet Matin kan du gratis afbenytte faciliteterne på Landal Brandnertal, som er placeret omkring 3 kilometer fra parken.
Mere om mad og drikke

Bademuligheder

Vandhundende er også velkomne på den nærliggende park Landal Brandnertal. Den indendørs pool tilbyder en masse sjov i vandet for både børn og voksne. Nyd ferien og slap af sammen i boblebadet, imens dine børn leger sammen i det separate soppebassin.
Alt om sport og spil

Sports og spil

Uanset og du vil på opdagelse alene eller sammen med familien, så er hver dag et nyt eventyr. Hop på din cykel, mountainbike, eller vandre gennem Vorarlberg, de bakkede byer, og alpin hytter. For golf entusiaster er der mange forskellige golfkurser. Hvis I elsker at klatre, så kan I slå jer løs i Brandnertal klatrepark. Du kommer ikke til at kede dig!

Som gæst hos Landal Chalet Matin, kan du gøre brug af faciliteterne på Landal Brandnertal, der ligger omkring 3 kilometer fra parken.
Alt om sport og spil

Børn

Vores yngre gæster elsker legepladsen. På Landal Brandnertal kan i være med til Fun & Entertainment programmerne eller lege med Bollo i Bollo Klubben. Der er altid noget sjovt at give sig til.

Som gæst på Landal Chalet Matin, kan du gratis gøre brug af faciliteterne på Landal Brandnertal, som ligger omkring 3 kilometer fra parken.
Faciliteter for børn

Skønhed og wellness

Kunne du tænke dig at slappe af en hel dag, eller blot få et øjeblik for dig selv? Besøg en af wellness centrene i nærheden, så som Val Blu, eller find fred og ro i saunaerne og afslapnings-værelserne med panoramaudsigt på Landal Brandnertal. Når dit ophold er slut vil du være helt afslappet og genopladet.
Alt om skønhed og wellness

Attraktioner

Tid til at stå op for solen  den skinner. Efter en lækker morgenmad vil du være klar til en ny dag. Ta ud og udforsk området, besøg muserne eller besøg ostegården. Du kan også tage liften op til toppen af bjergene for at nyde den fantastiske udsigt.
Tips om omgivelserne

Vandre- og cykelruter

Fra Landal Chalet Matin, kan du gå direkte ind i Brandnertals vandreområde. Lad eventyret begynde. Uanset om du foretrækker at cykle eller køre på mountainbike, så er der kilometervia af fantastisk natur, som venter på dig!
Flere vandre- og cykelruter