Mad og drikke

Kulinarisk nydelse i Burgundian Limburg! Her kan I få alt fra en komplet morgenmad til en drink på terrassen, og ikke mindst en lækker aftensmad i en af restauranterne. Foretrækker I en buffet? Vælg en middagsbuffet, middelhavsmad eller et lækkert måltid på Restaurant Steaks & Burgers. Hvis I føler jer lidt småsultne, kan I købe en hurtig snack på De Snackbar Snackshop.
Mere om mad og drikke

Svømning

Svømning og sjov i vandet for både unge og gamle. I det subtropiske badeland er der noget for alle! De yngste gæster kan boltre sig i Kids Jungle-poolen. Mens I slapper af i boblebadet, kan børnene rutsche ned af vandrutschebanen og hoppe rundt i bølgebassinet. Hvad med endnu en tur på rutschebanen - måske sammen med mor og far? Hav det sjovt sammen i vandet.
Svømning

Sport og spil

På De Lommebergen kan I være aktive og have det sjovt hele dagen. I kan både afprøve jeres evner indenfor lystfiskeri ved fiskesøen, spille tennis eller tage et spil petanque. Børnene kan underholde sig selv i den indendørs sportshal, hvor de kan spille fodbold. Der er mange aktiviteter, og derfor også noget for alle aldre!

Sport og aktiviteter

Børn

Sjov for alle hos Landal de lommebergen. Eventyret begynder med en udflugt til vandet. Lege som sørøvere eller indianere på eventyr øen eller en gyngetur på legepladsen. På børne bondegården lærer børnene alle gårdens dyr at kende - det bliver så sjovt og hyggeligt!
Børn

Skønhed og wellness

Tid til et øjeblik med fred, ro og selvforkælelse! Nyd en skønhedsbehandling eller en massage i skønhedssalonen. Vælg en ansigtsbehandling, body scrub eller en komplet pakke! Oplev varmen fra infrarød sauna, dampbad og slap af i urtebadet. Du vil føle dig som født påny!

Mere om skønhed og wellness

Omgivelser

Start dagen udendørs med et stykke at Limburgs lækre 'vlaai'. Så er I klar til en tur ud i de skovrige omrivelser, der er at finde ved Landal De Lommerbergen. Der er så meget at opleve i det bakkede syd. Både aktive, men også afslappende "aktiviteter"- Tag for eksempel på en overdækket hestevogntur, hop på mountainbike eller besøg Toverland forlystelses park.
Området

Gå- og Cykelture

Er I klar på en aktiv dag i det fri? Tag på opdagelse i det bakkede landskab til fods eller på cykel. Oplev naturen sammen med hele familien. Fra en sportstur på mountain bike til et kulturelt visit nær Venlo eller Roermond. Følg Maas floden og oplev for alvor Limburgs skønne natur.
Vandring og cykling