Mad og drikke

Burgundian Limburg tilbyder kulinariske oplevelser! Her kan I få alt fra en komplet morgenmad, til en drink på terrassen, og ikke mindst en lækker aftensmad i en af restauranterne. Fortrækker I en buffet? Vælg en middagsbuffet, middelhavsmad eller et lækkert måltid på Restaurant Steaks & Burgers. Frister et lille mellemmåltid? Køb en hurtig snack på De Snackbar Snackshop.

Et hurtigt overblik

På grund af RIVM-retningslinjerne kan vi ikke tilbyde alle pakker på dette tidspunkt. Restauranter markeret med * er i øjeblikket ikke åbne.
Mad og drikke
 • Snackbar
 • Beach Snack, take away- og snackshop
 • Parkshop
 • Online Parkbutik
 • Dagligvarer pakke lille
 • Dagligvarer pakke stor
 • Gourmetpakke
 • Halvpension
 • Morgenmadspakke
 • Spis ude pakke
 • Aktiv middag *

Tip: Spis ude pakke *

Spis ude, hele tre dage under jeres ophold! Nyd den lækre 3-retters menu, hele tre aftener, på tre forskellige restauranter. Børnene kan vælge frit fra børnemenuen. Det kan man kalde for lækker afslapning!
* er midlertidigt lukket 

Oplev Burgundiske Limburg

Tag et smut forbi Park Plaza. En kop kaffe med *Vlaai* (en Limburgsk specialitet), en is til børnene, en sund frokost eller måltid med det hele! Her kan I opleve Limburgs burundiske livsstil, helt fra morgenstunden til I går i seng. Bon appétit!

De steeds resturanten *

Kig ind forbi restauranten og prøv den store varierede buffet. Alle kan vælge præcis, hvad de har lyst til at spise - lækkert og praktisk. Børnene kan selv vælge deres livretter fra den helt specielle børnebuffet. Nyd et øjeblik sammen. 
* er midlertidigt lukket 

Restaurant Steaks & Burgers

Vi byder dig velkommen indenfor i restaurant Steaks & Burgers. En helt restaurant med lækre grillretter. Nyd en hyggelig aften sammen, og husk at prøv en af de overdådige desserter.

Il Piazza resturant

Tag med på Il Piazza restauranten, og forstil jer, at I er ved middelhavet. Skål, og bestil endnu en pizza, pasta eller pandekager. Der findes de lækreste middelhavsretter på menuen. Derudover finder I også en hel særlig børnemenu, så også børnene  kan få deres ynglingsretter. Har I mere lyst til at nyde maden i ferieboligen? Hos Il Piazza, kan I bestille alt som takeaway indenfor åbningstiderne. Buon appetito!

Lækkert og praktisk

Under jeres ophold er der mulighed for et nemt og hurtigt måltid. Efter en eftermiddag fuld af sjov i badelandet, kan I få en is, eller nyde aftenen med pommes frittes med hele familien i jeres bolig. God og nem mad er en del af en hyggelig ferie. I snackshoppen kan I vælge frit mellem  lækre snacks og takeaway retter.

Særlige kostbehov? Det klarer vi

Vores køkkenfolk vil med glæde hjælpe med at fremstille alternativer for at imødekomme dine kost ønsker.  Gluten-, sukker-, saltfri eller vegetarisk. Her er der lidt for enhver. Køkkencheffen og hans team har et fantastisk, varieret og sundt alternativ. Spørg vores tjenere om mulighederne.

Hygge på terrassen

I kan sidde på terrassen og nyde jeres ynglingsdrinks i det skønne vejr. I al slags vejr vil I opleve den limburgske gæstfrihed på terrassen ved Park Plaza. Her kan du både få kaffe, is og salat, og ikke mindst et lækkert stykke af den lokale specialitet vlaai.