Mad og drikke

Burgundian Limburg tilbyder kulinariske oplevelser! Her kan I få alt fra en komplet morgenmad, til en drink på terrassen, og ikke mindst en lækker aftensmad i en af restauranterne. Prøv den fornyede snackbar, hvor du altid kan finde en hurtig bid mad til den lille sult. Og i Parkshoppen, som også er fornyet, kan du købe dine dagligvarer.

Et hurtigt overblik

På grund af RIVM-retningslinjerne kan vi ikke tilbyde alle pakker på dette tidspunkt. Restauranter markeret med * er i øjeblikket ikke åbne.
Mad og drikke
  • Snackbar
  • Beach Snack, take away- og snackshop
  • Parkshop
  • Online Parkbutik
  • Dagligvarer pakke lille
  • Dagligvarer pakke stor
  • Halvpension
  • Morgenmadspakke
  • Spis ude pakke

Fornyet Parkshop

Sundt og lækkert! Parkshoppen på Landal De Lommerbergen er åben hver dag. Her er friske varer, bæredygtige og lokale produkter - og for at mindske spild kan du selv øse op og tappe. Derudover er der et stort udvalg af gaveartikler og de nyeste modetrends fra Vero Moda, Jack & Jones og Name it.

Fornyet snackbaren

Hent en softice efter en eftermiddag fuld af vandsjov. Lækker og nem mad hører til en bekymringsfri ferie. Børn elsker at spise pommes frites. Vælg et nemt måltid på din ferie. I snackbaren kan du købe de lækreste snacks og takeaway-måltider.

Oplev Burgundiske Limburg

Tag et smut forbi Park Plaza. En kop kaffe med *Vlaai* (en Limburgsk specialitet), en is til børnene, en sund frokost eller måltid med det hele! Her kan I opleve Limburgs burundiske livsstil, helt fra morgenstunden til I går i seng. Bon appétit!

Restaurant Steaks & Burgers

Vi byder dig velkommen indenfor i restaurant Steaks & Burgers. En helt restaurant med lækre grillretter. Nyd en hyggelig aften sammen, og husk at prøv en af de overdådige desserter.

Il Piazza resturant

Tag med på Il Piazza restauranten, og forstil jer, at I er ved middelhavet. Skål, og bestil endnu en pizza, pasta eller pandekager. Der findes de lækreste middelhavsretter på menuen. Derudover finder I også en hel særlig børnemenu, så også børnene  kan få deres ynglingsretter. Har I mere lyst til at nyde maden i ferieboligen? Hos Il Piazza, kan I bestille alt som takeaway indenfor åbningstiderne. Buon appetito!

Særlige kostbehov? Det klarer vi

Vores køkkenfolk vil med glæde hjælpe med at fremstille alternativer for at imødekomme dine kost ønsker.  Gluten-, sukker-, saltfri eller vegetarisk. Her er der lidt for enhver. Køkkencheffen og hans team har et fantastisk, varieret og sundt alternativ. Spørg vores tjenere om mulighederne.

Hygge på terrassen

I kan sidde på terrassen og nyde jeres ynglingsdrinks i det skønne vejr. I al slags vejr vil I opleve den limburgske gæstfrihed på terrassen ved Park Plaza. Her kan du både få kaffe, is og salat, og ikke mindst et lækkert stykke af den lokale specialitet vlaai.