Mad og drikke

Ønsker I at nyde en skøn frokost eller aftensmad på jeres ferie? Den hyggelige Restaurant Pviljoen Reeuwijkse Hout er placeret på strandbredden til den store genskabte sø og er i gåafstand fra parken. I kan tillige få klaret de daglige indkøb i Parkshoppen.
Mere mad og drikke

Bademuligheder

Parkens indendørs svømmehal sørger for sjov for både unge og ældre. Svøm nogle baner om morgenen, eller plask rundt med børnene i børnebassinet. På en varm sommerdag kan man gå ned til den genskabte sø og tage en frisk dukkert i vandet, eller man kan blive hjemme og dyppe tæerne i vandet fra bådbroen ude foran sin egen bolig. Det er livet!
Mere om bademuligheder

Sport og aktiviteter

Oplev action i og på vandet. Søerne i Reeuwijk er ideelle for vandsport som f.eks. windsurfing, stand up paddling, sejlads og dykning. Tag familien med ud på vandet. Der er sjovt for både unge og ældre på natur legeøen.

 

Alt om sport og aktiviteter

Børn

De yngste gæster kan have det sjovt i vores indendørs legeland og få mange nye venner. Natur legeøen er omgivet af vand og byder på skæg og ballade for unge såvel som ældre. Alle har det sjovt fra første sekund - det er garanteret!
Faciliteter og aktiviteter for børn

Attraktioner

Landal De Reeuwijkse Plassen er placeret midt i det grønne hjerte, mellem marker, kanaler, siv der rasler i vinden og sydhollandske gårde. Med alt det grønne omkring en, glemmer man næsten helt, at man er i den bylige del af Randstad regionen. Reeuwijkse Plassen er det ideelle startsted for vandsport eller for en tur til Gouda, Utrecht, The Hague eller Rotterdam.
Tips til området

Vandring og cykling

Oplev alt hvad Syd Holland har at byde på, og kom ud og rundt omkring med familien i den friske luft. Omgivet af natur, marker og gæstfrie byer er mulighederne for gode oplevelser endeløse. Nyd det hollandske landskab på cykel, gå langs Reeuwijkse Plassen eller tag på opdagelse i Gouda til fods.
Vandring og cykling