Attraktioner

Lad dig blive overrasket af den forskelligartede natur omkring Thülsfeld-dæmningen. Du befinder dig midt i Oldenburger Münsterlands rekreative område. Tag på interessante udflugter som et par eller med hele familien. Vandr, tag på en cykeltur, opdag klatreskoven, museumsbyen Cloppenburg eller den indendørs spillehal Molli-Bär, der er uafhængig af vejret.

Rekreativt område Thülsfeld-dæmning

Cloppenburg
Tæt på vandet - tro mod dette motto elsker vandrere, joggere og stavgængere stierne, der fører direkte langs dæmningens let formede bugter og flade landtanger.
HjemmesideCa. 11,5 Kilometer fra parken

Molli-Bär forlystelsespark

Molbergen
1001 indendørs legemuligheder fordelt på over 4.000 m² med småbørneområde, boldbassin, trampoliner, legetårn, "Wabbelberg", gokartbane, scene og meget mere. Billetter kan købes med rabat i receptionen.
HjemmesideCa. 5 Kilometer fra parken

Kletterwald Nord

Thülsfelde
En malerisk sø og sjælden flora og fauna - midt i det idylliske rekreative område Thülsfeld-dæmning ligger klatreskoven Kletterwald Nord.
HjemmesideCa. 9 Kilometer fra parken

Cloppenburg

Distriktsbyen Cloppenburg ligger i Oldenburger Münsterland mellem mellembjerge og Nordsøen, Weser og Ems og er omgivet af et skovklædt landskab rigt på typiske nordtyske naturskønheder.
HjemmesideCa. 12,5 Kilometer fra parken

Schloss Clemenswerth

Sögel
Dette jagtslot fra 1747 er værd at se, med det eneste bevarede stjerneanlæg i verden. Dertil hører en 42 hektar stor skovpark samt en romantisk klosterhave.
HjemmesideCa. 29,5 Kilometer fra parken

Flere tips