På og omkring ferieparken

Du får en uforglemmelig ferie i Landal Dwergter Sand. Parken indbyder til badesjov i den indendørs swimmingpool og den offentlige badesø, sjov for børn på legepladsen og i Bollo-Club og afslapning med en gang massage eller skønhedsbehandling. Området omkring Oldenburger Münsterland udforskes bedst på cykel. Der er cykeludlejning i parken. Som afslutning på en vellykket feriedag kan du spise en solid middag i restauranten.

  • Indendørs swimmingpool og offentlig badesø
  • Bollo-Club, minigolf og legeplads
  • Restaurant i parken
  • Cykeludlejning
Pris og ledighed
Landal Dwergter Sand
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato

Cykeludlejning

Lad cyklen blive hjemme, og lej nemt og bekvemt en cykel i ferieparken. Vi har alt lige fra dame- og herrecykler til e-bikes, trækvogne og gokarts. Dette er den bedste måde at udforske moselandskabet i Oldenburger Münsterland.

Beauty & Wellness

Nyd øjeblikke helt for dig selv, og slap af i wellness-området. Varmen fra den finske sauna gør godt, luk øjnene med en beroligende massage eller en skønhedsbehandling. Du kan bestille alle behandlinger på forhånd ved at ringe på tlf. +49 (0) 170 96 23 383. Åben hver dag fra 9:00 til 21:00.

Ferie med hund

Hunde er velkomne! Din firbenede ven vil føle sig hjemme i parken. Ud over de hundevenlige ferieboliger, der er udstyret med madskål, hundeseng og indhegnet have, er der flere hundefaciliteter. Der er en hundelegeplads med agilitybane, og din hund kan blive frisket op i hundebruseren. Bemærk: Hunde er ikke tilladt ved badesøen. 
 

Badesø med strandpavillon

Den offentligt tilgængelige rekreative sø i Molbergen ligger direkte ved siden af ferieparken. Nyd at blive kølet af i vandet, og se frem til en begivenhedsrig tid med hele familien! Strandpavillonen ved søen byder på kolde forfriskende drinks, et stort udvalg af lækre snacks og alt, hvad hjertet begærer, hvis du er isfan.
 
Med din hund
Vores boliger
Download Landal GreenParks-appen
  • Oplev alt, hvad der er at lave på og omkring parken
  • Reserver en aktivitet eller en facilitet
  • Når du er ankommet til parken, vil appen navigere dig til den reserverede indkvartering