Attraktioner ved Landal Ebeltoft

Området omkring Landal Ebeltoft er meget varieret og spændende. I kan for eksempel prøve de mange velansete vandre- og mountainbikeruter i området, besøge Ebeltoft centrum eller opleve Danmarks største rutschebaner i Djurs Sommerland. Eller lær om havlivet i Kattegatcenteret, tag på jeepsafari i Ree Park eller oplev de smukke skove og søer ved Mols. Desuden ligger Danmarks 2. største by, Aarhus, mindre end 1 times kørsel herfra.

Ebeltoft
Ebeltoft er kendt for sine gader med brosten og historiske huse. Et af de historiske huse, Maltfabrikken, danner nu rammen om en lokal platform, hvor kultur, kunst, offentlig service og private erhvervsaktiviteter trives side om side til glæde for borgerne i Ebeltoft og byens mange turister.

Omkring 6,5 kilometer fra ferieparken

Ebeltoft
Oplev en af Danmarks smukkeste og mest bakkede landskaber med en gåtur, ridetur eller en svømmetur. I kan blandt andet udforske området via Molsbjerge stien. En 60 km lang sti, der er opdelt i 3 dagsetaper a 20 kilometer. 

I kan med fordel downloade appen Nationalpark Mols Bjerge via app store eller brug dette link.

Ruten starter ved parken

Ebeltoft
Kør over heden. Se det vilde liv fra fem kontinenter i et unikt miljø og deltag i de mange aktiviteter.

Omkring 16,5 kilometer fra ferieparken

Nimtofte
Glæd jer til en af Danmarks største halloween-oplevelser for hele familien. I efterårsferien er hele parken forvandlet og pyntet med 30.000 græskar, tusindvis af farvestrålende efterårsblomster, raslende skeletter og kæmpeedderkopper. Prøv hele 2 halloween haunted houses og over 60 sjove forlystelser. Åbent hele efterårsferien d. 15.-23. oktober.

Psstt: Når du booker dit ophold på Landal Ebeltoft, vil du få en voucher til Djurs Sommerland, som giver rabat på entreprisen.

Omkring 36,5 kilometer fra ferieparken

Kitesurfing

Omgivelserne rundt om Landal Ebeltoft er et paradis for kitesurfere. Kite spot Øer er bare 500 meter fra ferieparken. For mere information omkring lektioner kontakt Thomas Lucas på +45 2235 1383 eller via. e-mail: lucaskiteskole@gmail.com.

Ebeltoft
Fregatten Jylland er en seværdighed for både store og små i familien, og med sin fantastiske historie, der går helt tilbage til november 1860, er I garanteret at få en oplevelse for livet. Fregatten Jylland var i sin tid et højteknologisk skib med dampkraft ombord, men allerede få årtier senere så moderne panserskibe lavet i stål dagens lys. Fregatten Jylland bliver i dag omtalt som verdens længste træskib, og derfor er der altså rig mulighed for, at hele familien kan gå ombord og få en oplevelse i særklasse.

Omkring 6 kilometer fra ferieparken
Flere tips
For endnu mere inspiration, besøg oplevelsesportalen Discover Denmark