Attraktioner ved Landal Ebeltoft

Området omkring Landal Ebeltoft er meget varieret og spændende. I kan for eksempel prøve de mange velansete vandre- og mountainbikeruter i området, besøge Ebeltoft centrum eller opleve Danmarks største rutschebaner i Djurs Sommerland. Eller lær om havlivet i Kattegatcenteret, tag på jeepsafari i Ree Park eller oplev de smukke skove og søer ved Mols. Desuden ligger Danmarks 2. største by, Aarhus, mindre end 1 times kørsel herfra.

Ebeltoft

Ebeltoft
Ebeltoft er kendt for sine gader med brosten og historiske huse. Et af de historiske huse, Maltfabrikken, danner nu rammen om en lokal platform, hvor kultur, kunst, offentlig service og private erhvervsaktiviteter trives side om side til glæde for borgerne i Ebeltoft og byens mange turister.
HjemmesideOmkring 6,5 kilometer fra ferieparken

National Park Mols Bjerge

Ebeltoft
Oplev en af Danmarks smukkeste og mest bakkede landskaber med en gåtur, ridetur eller en svømmetur. I kan blandt andet udforske området via Molsbjerge stien. En 60 km lang sti, der er opdelt i 3 dagsetaper a 20 kilometer. 

I kan med fordel downloade appen Nationalpark Mols Bjerge via app store eller brug dette link.
HjemmesideStarter ved parken

Ree Park Safari

Ebeltoft
Kør over heden. Se det vilde liv fra fem kontinenter i et unikt miljø og deltag i de mange aktiviteter.
Læs mere herOmkring 16,5 kilometer fra ferieparken

Djurs Sommerland - Nordens største sommerland

Nimtofte
Gå på opdagelse i området hos Landal Ebeltoft. Besøg Djurs Sommerland og glæd jer til 9 fantastiske temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn.

Psstt: Når du booker dit ophold på Landal Ebeltoft, vil du få en voucher til Djurs Sommerland, som giver rabat på entreprisen.
Læs mere herOmkring 36,5 kilometer fra ferieparken

Kitesurfing

Omgivelserne rundt om Landal Ebeltoft er et paradis for kitesurfere. Kite spot Øer er bare 500 meter fra ferieparken. For mere information omkring lektioner kontakt Thomas Lucas på +45 2235 1383 eller via. e-mail: lucaskiteskole@gmail.com.

Flere tips

For endnu mere inspiration, besøg oplevelsesportalen Discover Denmark