Landal GreenParks-App

Download den gratis Landal GreenParks App. App'en giver dig mulighed for altid at kunne tjekke de aktuelle åbningstider for parken, aktiviteter og faciliteter samt meget mere.


Læs mere om privatlivspolitikken for denne app her.

Mad og drikke

Vi tilbyder nu sunde måltider lavet fra bunden til take away fra Stockflet Deli.

Maden er klar til servering på 20 min, bestiller I inden kl. 14 - kan I hente maden i Parkshoppen fra kl. 16. Se det lækre udvalg her og bestil på  www.stockflethdeliwebshop.dk.

Mad og drikke

Bademuligheder

Giv agt vandhunde! Bor I på Landal Ebeltoft kan svømmere i alle aldre plaske rundt i den indendørs svømmehal. Træn din udholdenhed i den 25 meter lange pool og slap af i massagebadet bagefter. Der er også varme børnebassiner, hvor de yngste kan lege i flere timer.

Vandtemperaturen i svømmehallen:
  • Svømmebassin 28 C° 
  • Voksenbassin 32 C° 
  • Børnebassin 32 C° 
Svømmehallen er kun åben for boende gæster
Bademuligheder

Sport og spil

Der er masser at se og lave hos Landal Ebeltoft. Tag for eksempel et spil badminton, basketball eller håndbold med familien i sportshallen, eller tag udfordringen op på de udendørs baner til minigolf, tennis og fodbold. Her er der sjov og aktiviteter for alle!
Sport og spil

Børn

Nyd en kop kaffe i solen på restaurantens terrasse, imens du ser børnene lege. Der kan hoppes og klatres en masse på legepladsen. Og er hele familien klar på leg, kan I have det sjovt sammen i Djurs Sommerland. Klar, parat, start!
Børn og leg

Attraktioner

Området omkring Landal Ebeltoft er meget varieret og spændende. I kan for eksempel prøve de mange velansete vandre- og mountainbikeruter i området, besøge Ebeltoft centrum eller opleve Danmarks største rutschebaner i Djurs Sommerland. Eller lær om havlivet i Kattegatcenteret, tag på jeepsafari i Ree Park eller oplev de smukke skove og søer ved Mols.  Desuden ligger Danmarks 2. største by, Aarhus, mindre end 1 times kørsel herfra.
OmgivelserOplev Aarhus

Vandre- og cykelture

Tag dine vandresko på eller lej en cykel på ferieparken og tag på oplevelse i lokalområdet. Her kan du følge de skønne ruter gennem det smukke landskab eller tage ud på vilde ture offroad. Stop eventuelt på vejen og nyd en frokost i de flotte omgivelser.
Vandre- og cykelture

Golf

For golfspillere i alle aldre er Landal Ebeltoft det helt rigtige sted. Her kan hele familien sammen spille minigolf, og de mere seriøse spillere kan besøge Grenå Golfklub eller Ebeltoft Golfklub, der ligger lidt uden for ferieparken. Her kan I mellem træerne og søerne spille 18 huller i de smukke omgivelser. Prøv lykken og nyd en dejlig dag sammen.
Golf